![]() |
[JULERA] of quest czysci 221ek <Dulokz > i Setzer Gambler 255ms
film krece ja x.x nie widac czyszczenia final rooma
ale mozna sie posmiac xd http://www.speedyshare.com/912614872.html dobra jest akcja po wzieciu nagrod ;DD z tym pytaniem xDD |
Rehost " :S
|
o lol heheh no to sie popisali
"17:48 Seppo Hovi [42]: what happens if say hi?" buahahaha |
Nic specjalnego na tym filmie ... jak kazdy inny of q tylko ze maja 221 ek blokera.
|
@up
marketing ;) Cytuj:
xDD ja spadlem z krzesla ,ale jakos ucieklem xDDDDDDDDDDDDD prawei 200 z bursta setzer walnal w innego gracza ;) x.x dla mnie to niecodzienne :P |
ziomek zedytowal... nie sciagne dla bezpieczenstwa
|
Cytuj:
jak ktos pomysli ,to spojrzy ,ze link jest na speedyshare do pliku *.rec >.> |
:>
Setzer "najbardziej" ucierpiał przez to pytanie, a najwięcej szumu po nim narobił. Jak wychodziliście z final roomu myślałem że brazole coś odwalą ale tym razem obyło się bez tego. Ogólnie jak teraz sprawy na Julerze sie mają? :evul:
|
Cytuj:
justice team vs. setzer i jego rl'e i pa x.x Fredde chce sprawiedliwosci ,a na bocie jechal.... PA sie szerzy :~ Ja myslalem ,ze Setzer walnie ue jak nagrody wezmiemy :~ dlatego party nie chcialem dac :} |
Aff setzer naab:(
|
Zajebisty filimiQ hehe ;p
Szkoda ,ze niema final roomu... ;> btw. Setzer Nó.ÓB _____________________________________________ Niektórzy high lvl sa przyjacółmi jak coś potrzebują.... Sir freede r0x aushahsuhaus B) bociarz ;] Play 4 fun |
@offtop
Wszystko by było dobrze gdyby nie to, że Setzer wybija wszystkich po kolei praktycznie za nic.. tak robi reszta PA z Julery i to jest w tym najgorsze, że cierpią nie winne osoby...:/ nikomu źle nie życzę ale jeśli dojdzie do wojny to bardzo bym chciał żeby to Setzer ją przegrał... =) Pozdro |
16:59 Dulokz [221]: no waste runes
16:59 Dulokz [221]: i kill I tak pomyslalem ze on mysli "wiecj dla mnie :)" |
23:28 Dulokz [221]: NO TO SAY HI
23:28 Seppo Hovi [42]: PLZ NO 23:28 Setzer Gambler [256]: you armor nc, jakie pa... |
Cytuj:
|
i elegancko :)
zaluje ze refugia czasami nie jest pvp :P bo jak z 1szym teamem poi robilem to polowe tych ludzi bym na miejscu wytlukl :) na cholere mowil hi jak mowili chyba ze 4 razy zbey nie mowic :) to sie nazywa inteligencja |
|
Sytuacja na julerze? No więc brazyle chcą mieć server dla siebie. Setzer oznajmij, iż wybije wszystkich którzy nie są brazylijczykami, powiedział też, że tych co są neutralni i tak później (po tym jak wybije WSZYSTKICH gringo) zabije. Teraz wszyscy haj lvle (non-br) sie mobilizuja i spuszczą wpier%^l brazylom. Acha, gdzieś na GM board jest też temat o rasistowskich działaniach ów brazylijczyków na który któryś z GMów odpowiedział "We don't care, take it in your hand's". No i gdzie tu sprawiedliwość? Wiele osób płaci za tą grę więc Custommer Support powinien cos z tym zrobić. To na tyle.
PS Kozak nie liz dupy Setzerowi i jego kumplom bo Ty też padniesz. |
Cytuj:
Drunk Angel ma wielu friendow br wiec co? lize im dupe? no to gl.. i na gm board : http://forum.tibia.com/forum/?action...4&pagenumber=1 |
Kozak czytaj forum tibia.com. Drunk Angel wypowiedział im wszystkim wojnę ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |