![]() |
<silvera> ftp PA... best guild on server hunting 34 rp
Poprosu nie wiadomo czy smiac sie czy płakac...
Za to ze przelicytowałem jednego z członków FTP (najlepsza gildia na serverze) Dostałem hunta... Najpierw bili mnie na dragach.. niestety nie nakrecilem ponieważ sie nie spodziewalem... a potem latali za mna wokól dp ankh i nie mogli trafic z exevo mort hur... To jest żal... Co myslicie o takim PA?... bo nmnie to porostu szlag trafia ale z nobków nie moglem taka polewa biegli za mna po calej pustyni 3x 100+ i na combo exori 2 nie trafilo-.- ... http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22054 Aha no comment me skils;s i know know:D |
@topic
nudny film :p @off top huehue tak wyglada zabawa na silverze ;] gildia Brothers United wypowiedziala im wojne (jestem jej czlonkiem). Niestety dostajemy w dupe :p(ftp jest o wiele silniejsze). Wiekszosc pl i tak opusci silvere, gdy pojawi sie nowy pvp serwer ^^. |
film moze byc...
@off topic Wiej z tego serva poki sie da :P ja juz odszedlem tak jak duzo pl, polak nie ma tu zycia odkad "normalni" dla polakow br dostali delety lub mieli hacki :P |
Film sredni ;>
offtopic: Dzis 5 min przed ss zaatakowalem Undi~ Druida :] na yellow sie ocknal przylecial jakis 64 ek i mialem pozniej problem 2 bp uhow zwastowalem i ss :D :D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |