![]() |
Poszukuje czegoś fajnego
Może doświadczeni gracze RPG poleciliby mi jakas fajna gierke?? Gralem w D2,Conquer Online,Lineage II wiec tego nie piszcie. Najlepiej gdyby kamera byla jak w tibii i taki sam klimat (rycerze itp.) Bede polegal na waszych opiniach.
|
Cytuj:
Wątpie, żebyś znalazł coś innego co nie jest podane w tym dziale, więc przycisk 'szukaj' nie gryzie. |
Zobacz tą grę. Gram od kilku lat - jeszcze mi się nie znudziła...
|
Cytuj:
Te gry co wymieniles napewno sa rpg czy raczej mmo? Jesli chodzi o rpg moze Baldurs Gate? Musisz kupic w sklepie albo znalesc dobrego torrenta chociaz klimat nie przypomina tibi w niczym gra jest fajna. |
Mu ?! ?! ?! ?! ?!
|
Cytuj:
A jeśli nie-MMO, polecam Morrowinda, gdzie 'kamera' jest jednak inaczej ustawiona (FPP), (w Obliviona nie grałem ^^") i rzeczonego Fallout'a (1 i 2) - ale to z kolei nieco inny klimat (postapokaliptyczny jakby). |
Cytuj:
@top Poszukaj jakichś gotowych gier z RPG makera lub innych gotowych enginów. Czasem można trafić na coś ciekawego. Jeśli oczywiście chcesz czegoś w stylu tibii. |
Polecam MU online, super gierka ;)
|
global.goonzu.com zajebista gierka :)
|
Cytuj:
moze silkroad,kal online,rappelz |
Morrowind złota edycja: (dla słabszego kompa) 20zł
Oblivion: 80-100zł (Polecam z modem który "wywala" debilskie wyrównanie poziomów) Guild Wars: zależy (cena) Only Online Wszystkie gry wyżej wymienione trzeba płacić (tylko raz) Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Co do gier w RPM to całkiem niezła jest seria Czasoprzestrzeń. Do znalezienia na stronie victorygames.com.pl. ;)
A Oblivion naprawdę ssie. Teraz gram custom classem, wojo-mag, z nastawieniem na to pierwsze. Planuję zamknąć wszystkie Oblivion Gate'y, przejść Main Quest i być tym najlepszym we wszystkich gildiach. Questy poboczne ogólnie walę. Dla waszej informacji - kilka miesięcy temu grałem Bowmagem, też customem, wbiłem ok. 40 lvl. Przeszedłem MQ, nie zamknąłem wszystkich Bram, nie byłem mistrzem jedynie w gildii wojów. Jak próbowałem tym charem grać ostatnio to masakra, nudno jak cholera. Niepotrzebnie robiłem sobie invisible set (po 30% chameleona na nogawice, kirys i buty, do tego pierścień Khajiita) - nikt mnie nie widział, mogłem zabijać najpotężniejsze potwory z pięści, jeśli miałem czas. Co do gier MMO, to nieco podobna do Tibii jest Terra World (terragaming.net) i Goonzu (global.goonzu.com bodajże). Przynajmniej fajna była beta Goonzu, ostatnio nie grałem. @down: jestem ciekaw, czy chociaż połowa obliviobluzgaczy grała w niego. ;) Mi się gra całkiem miło, jak chcesz, to mnie skrzycz. ;) |
@UP:
I owszem grałem, jestem także nieszczęśliwym posiadaczem edycji kolekcjonerskiej... Jade Empire. Klimaty inne, ale kto by nie chciał się pobawić w Bruce'a Lee ? A i fabuła jest całkiem niezła, więc się nie rozczarujesz. A co do Obliviona - unikaj tego badziewia jak ognia, szkoda kasy. @Down: Albo chiński latawiec w cenie 170 zł ;]. I nie opłaca się kupować EK tej gry za tę cenę, no chyba, że masz wirtualne pieniądze, wtedy i owszem, bo i koszt przesyłki przez kuriera pokryją ;] |
Cytuj:
|
Za kilka godzin sciągania dostałem gre 9Dragons która barzo mi się podoba i którą polecam. Narazie gra jest nowa i ma dużo bugów i są tylko 3 serwery 2 amerykańskie i 1 europejski ale myśle że jak powstanie ich więcej i bugi zostaną naprawione to gra będzie płatna bo moim zdaniem niczym nie odbiega od Lineage II. Mamy do wyboru 6 klas, które dzielą sie na White clans i Black clans. W white clan są: Shaolin, Wu tang i League of beggars, a w czarnych nie wiem bo nie grałem czarnymi. Każda klasa uczy się innej odmiany Kung fu a skille sa naprawde urozmaicone i w walce prezentują sie ciekawie (nawet gdy wytrenujemy basic skill to wygląda on bardzo fajnie). Jeżeli ktoś zdecydowałby się zagrać to radze troche poczytać o grze, (polska strona - http://www.9dragonsonline.info/) bo gra jest trudna do "ogarnięcia" na początku.
|
Polecam sagę Baldur's Gate i Icewind Dale (choć pierwszych czesci tych gier chyba juz nei wydaja ale nie jestem pewien, w kazdym razie mozesz kogos popytac) no i oczywiscie Gothic! Naprawde za**biste RPG, warte pogrania :)
|
ja gorąco polecam knight online ja gram na Olympi (dobrze napisałem?)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |