![]() |
Brak polskich znakow (dziwny problem).
Mam zlozony problem z roznymi znakami (nie tylko polskimi).
Z gory mowie ze nie uzywam praktycznie IE ale czasem jest potrzebny. Problemy: 1. W IE 7 i 6 w wyszukiwarkach google itp. nie mam polskich znakow. 2. Na czacie onet (tylko nowym) nie mam polskich znakow 3. W firefoxie powyzsze problemy nie wystepuja 4. W NOTATNIKU nie mam polskich znakow i paru innych: \@ itp. Jezyki wszedzie polskie (lub/i programisty). Java najnowsza zainstalowana. System windows xp sp 2. Prosze o pomoc :) |
A może najnormalniej w świecie czcionka , którą masz ustawioną nie jest z Europy środkowej?
|
Cytuj:
|
1. Sprawdź czcionkę
2. Zainstaluj office. 3. Sprawdź czy na pewno język jest ustawiony na PL 4. Poszukaj na jakiś forach. |
1. Czcionke mam dobra
2. Mam offica 3. Pisalem przeciez ze mam PL 4. pytam tez ale narazie nikt nie znalazl rozwiazania :P |
ja tak mialam jak mi pinezka wpadla w klawiature to sie klawisz nie dociskal : D :| moze wyczysc klawiature? ;p
|
Zobacz, czy działa tylda. Najpierw naciskasz [~], potem literkę i działa tak samo. Jeśli tak, to znaczy, że coś masz z altem. ;p
|
ludzie czytajcie najpierw to co napisalem. W wordzie, firefoxie itp wszystko dziala... (wiec jak moge miec rozwalony alt??)...........
|
Cytuj:
|
Sam nie wiem ... Jak w firefoxe daje rade to klawiatura raczej dobra.
|
Jak nie wiesz to po co wogole piszesz?:<
|
Moze po prostu wina masz w angielskiej wersji jezykowej, jak ja. Ja nie moge pisac z polskimi znakami, bo po prostu nie ma takiej opcji w tym windowsie co mam ;>
|
@up
Cytuj:
@down Widać... |
W firefoxie u mnie tez widac polskie znaki.
affffff.... @up Widac to nie znaczy ze moge nimi pisac . |
1. Sprawdź czcionkę
2. Zainstaluj office. 3. Sprawdź czy na pewno język jest ustawiony na PL 4. Poszukaj na jakiś forach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |