![]() |
Skąd ten cytat?
Zabawa oparta na pomyśle Hoom'a - "Co to za film?". Z tym, że tutaj zamiast zdjęć podajemy hasła/cytaty/slogany/motta charakterystyczne dla tych filmów. Możecie też podawać cytaty z książek/wystąpień/seriali etc. Kto zgadnie - podaje następny. I tak w koło Macieju.
Aby było czytelniej, piszcie cytaty tym kolorem Miłej zabawy. Na początek coś łatwego: Does he look like a bitch?! |
Problem w tym ze kazdy cytat jestes w stanie wygooglowac, marne szanse na powodzenie tejze zabawy.
|
Pulp Fiction.
Cytat: "Wyspy Karelia i półwysep Hanko zajmują połowę kraju." |
zróbmy po prostu filmozabawę...czyli po prostu zdjęcie filmu osoba która odgadnie daje swoje i tak dalej.
|
Zara modek to usunie :)
|
Niektórych cytatów nie wygooglujesz a więc zabawa może być.
Pozdrawiam |
Książki/seriale/etc = be?
@Smetana Wojna zimowa (Winter War - Talvisota) You are a total nutcase, completely deranged, delusional, paranoid. Your thought process is all fucked up. Your information tray is jammed, man! @down Nie pyskuj, tylko zgaduj =d. Nie. Ctrl + C, google.pl, Ctrl + V, szukaj, pierwszy wynik? Ale Bruce gra główną rolę w tym filmie, cytat za to pochodzi od postaci granej przez Pitt'a. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
>Drunk Bruce Willis... Szklana pułapka? (damn it ;\) 12 małp A idź Ty kartoflu Ty : p Wpuścić chamstwo na salony! |
@up: Kariera Nikosia Dyzmy?
I forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air |
Cytuj:
Fucking... What the fuck. Who the fuck fucked this fucking... How did you two fucking fucks... Fuck! |
Cytuj:
If I give you good price, will you place put in pussy magnet? ~albo jakos tak, pisane ze sluchu |
Cytuj:
- They say, you met those things before... - Yea... - Wow... and welll, what did you do? - I died... |
Alien IV: Resurrection
There is purpose that created us... |
Matrix, chyba Reloaded, nie pamietam kolejnosci w jakiej one byly potytulowane ;]
You have to consider the possibility that God does not like you. He never wanted you. In all probability, he hates you. This is not the worst thing that can happen |
Fight Club?
Stary, masz mnie. Ja zawsze chętnie opierdolę coś na ciepło. IMO 'zabawa' stałaby się bardzie atrakcyjna, jakby rozszerzyć katalog cytatów o: książki, z życia, gry komputerowe, seriale, itp. |
Poranek kojota. W sumie troche bezsensowna zabawa, cytaty w kilka chwil mozna wygooglowac... ze zdjeciami bylo wiecej funu imo. No ale dobra...
- Wiesz co to jest kołdra? - To, co daje poczucie bezpieczeństwa. - To zwykły koc. Tylko koc. Skąd faceci tacy jak my wiedzą, co to jest kołdra? |
Cytuj:
|
Tytuł Polski: Podziemny krąg
Tytuł Oryginalny: Fight Club Bardzo łatwo było znaleść to teraz ja :p To teraz ja z książki: -Na brodę Merlina, co się tutaj dzieje? |
Dobra widzę, że cytaty z samych filmów się nie przyjmą, więc piszczcie z filmów, książek, wystąpień.
Jedna prośba: aby nie psuć zabawy - NIE GOOGLUJCIE |
Cytuj:
Mój cytacik: W pewien perwersyjny sposób wysokość nagrody uradowała go; HA! Odpowiedź: NAJSTARSZY!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |