![]() |
The God's medalion (Medalion Bogów)
Temat do zamknięcia, obsrania, obrzygania, itp :]
|
-Obrazki w JPG
-Nie wiadomo dokonca oco chodzi -Nie przylozyles sie -Lubie jesc kabanosy -Zaduzo czarow -GM'owie sie boja i uciekaja P.S. First xD @down To nie ots |
Czy to OTS ??
A tak w ogóle to żenada... |
:(
Jak tak to prosze modków o usunięcie i/lub zamknięcie tego tematu
pisałem że 1 fake ;/ |
........[zadowolony koper]
|
Loł??
mam cie w Du*ie
|
Po pierwsze nie zrazaj sie nieprzychylnymi komentami.
Po drugie wymysl lepsza fabule i mozesz aspirowac na nastepce autora "Gimly ded" (koles ma trodnego nicka. Chyba jakos na m brzmiacego z brazylijska...) Po trzecie ten domek wyglada na OTSME. Na pierwszym obrazku udowodniles, ze masz stara trawe a tam... W me trawa z 7.8 jest gdzies w itemach chyba... Po czwarte. Co to za nick "Anihilator"? Czy ty wogole wiesz co to znaczy? |
@Rayza
A moze bys sie wkoncu zamknal ? Ty nie umiesz robic fake wiec nie tyraj innych poki sam czegos nie zrobisz.. @Topic Jest przyklejony temat ale coz..Nie jest tak zle procz otoczenia i JPG..No i moze troche fabula dziwna ale ujdzie :) Nie zniechecaj sie zuymi komentami :P Kazdy tak zaczynal i wyszedl na prosta wiec poprostu sie przyloz i rob dalej =). |
Xintazu nie martw się nieprzychylnymi opiniami, i pracuj dalej żeby to poprawić. Popraw te błędy które Ci wszyscy wymieniają i popracuj troche dłużej niż 5 czy 10 minut nad jednym obrazkiem.
|
- czyścimy.
|
Na fake nawet nie patrzyłem, ale chciałem powiedzieć, że 'god's medallion' (powinno być przez 2 l, tak na marginesie) oznacza 'medalion boga', a medalion bogów będzie brzmieć 'gods' medallion' (różnica - przesunięty apostrof).
|
ech... KPSNF
|
Wszystko mi sie podoba ale fabuly za bardzo nie kapuje,
- Czemu wszystkie kule ognia byly skierowane w 1 strone? Zupelnie to " nie wygladalo " . Lepiej byloby nawet gdyby ze wszystkich stron nadlecialy -Te drzewka jakby podziurawione sie zdawaly, Jak na 1 fake musze wyciagnac wysoka ocene 8/10. Podoba mi sie mimo ze to prolog dopiero |
Noł Koment Tzn. że to jest do dupy obrazki 10000-10000 pix, nie rob fake'ów i sie schowaj
Cytuj:
|
Nawet ok.
- Głupi czar (może innego koloru ognie) - Gm uciekaja x/(może chronil ich tylko czar przedy tym demonem) - Skoro to pan ognia czemu wygląda jak demon? + Własne imona + Ładnie nawet wygląda (chociaż JPG) + Początek, na początek ok ... |
Jak na pierwszy fake to wykonałeś go nawet ładnie.
szkoda tylko że 2 obrazek taki mały, a reszta duża (nawet za duża :p ) oraz że to jest w JPG. ocena- 8/10 |
@up
Powiedz mi, czemu bierzesz sie za ocenianie czegoś, czego nawet dobrze nie znasz? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04. |