![]() |
Wyjątkowo Wesołych Świąt!
http://images.tibia.pl/dragon_wielkanoc.jpg Bielutki baranek , co ma złote różki, bryka wesoło na łące z rzeżuszki. Od czasu do czasu chorągiewką buja i beczy do Ciebie: ,,Wesołego Alleluja'' Tym jakże wesołym wierszykiem zespół Tibia.pl życzy wszystkim Tibijczykom oraz użytkownikom Tibia.pl spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych! Czas tegorocznych Świąt spędźcie wśród najbliższych! Nie zapomnijcie zabezpieczyć komputerów przed lanym poniedziałkiem. Tibie również odwiedził Wielkanocny króliczek. Podobno odwiedził wszystkich NPC sprzedających jajka, poszerzając ich ofertę. Widziano też, kilka kurczaków, które jakby świecą od środka :) Jeszcze raz Wesołych Świąt Życzy zespół Tibia.pl |
Ta, tylko najważniejsze, żeby Święta Wielkanocne spędzić z rodziną, a nie z Tibią, wiele osób o tym zapomina.
|
No walsnie. Przestancie grac na pare dni i spedzcie te swieta z rodzina a nie przy tibi ;)
|
Dziekuje i nawzajem
@2xUP Masz racje. |
Dzieki i nawzajem
SWIETA W TIBII ROX |
Z okazji świąt Wielkanocnych/Bożego Narodzenia*
chciałbym Tobie życzyć żółtego kurczaczka/bombki na choince*, szczęścia, pomyślności, dużo expa. Życzy Doktór Lewatywa *Niepotrzebne skreślić |
Ładny smoczek. Kto go zrobił?
Dzięki i nawzajem. :D @down Powiedz Mu że ma talent. ;) |
Cytuj:
|
Wesołego Alleluja ;)
Radze zrobić sobie przerwę na święta i spędzić je z rodziną. P.S Rzuciłem Tibię Fajny Smoczek:P |
nie ma za co ;P
|
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego :)
"odjedzcie od tibi" bo sami chcecie expic ? :D nie no joke, święta są po to aby spędzać je z Bogiem i z rodziną a nie przed kompem, więc odstawcie moi drodzy krzesła i pogódźcie się z matką aby święta spędzić w miłej atmosferze :) |
Wesołych Świąt... tradycyjnie... smacznego jajka... mokrego dyngusa... i wszystkiego najlepszego dla Was xD Życzę ja, Sert :]
@UP: Racja... ja jadę do babci... tam nie będzie neta ;P |
Obyś w łóżku był tak mocny
jak zajączek wielkanocny, żeby była też owocna Twoja Palma Wielkanocna, abyś spuszczał się z fajfusa tak obficie jak w Dyngusa.;d |
Zgadnij kto?B) Zgadnij skad?B) Zyczy Ci Wesolych Swiat:cup: . Nie mysl sobie<nono> , ze to bajka, zycze Ci smacznego jajka<obiad>, niech tradycja wode leje,<leje> bo zajaczek dzis szaleje<tancze> .. wszystkiego najj... ZYCZY Mazur :D ;) <BUZKI><calus><cmok><cmok2><kwiatek><serce>
|
Ja pragnę życzyć wszystkim tutaj obecnym szczęśliwych i pełnych miłości świąt Wielkiej Nocy. I nie życzę żadnego zajączka czy smacznego jajka, życzę spędzenia tych świąt wraz z bliskimi.
|
Wszystkie Najlepszego! :)
tak tak, nie grajcie w tibie, obżerajcie sie jajkami a jak wrócicie MDW juz nie bedzie najlepszy :D |
Wszystkim wesołego Alleluja.Fajny smoczek:D
|
Dołączam się do życzeń. A smoczek zajefajny.
|
Ale luje i do pszodu.
Smacznych genitaliów i zielonego kurczaka. Życzy Michoss xP PS. Przynajmniej ze szczerego serca xP |
Wszystkiego najlepszego. http://img66.imageshack.us/img66/4307/jajco2qo1.gif
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |