![]() |
Moja Postać! Mag.
To jest moja nowa postac. Będę dawal ss'y caly czas. Narazie jest slaba a ja dopiero zaczynam wiec prosze o wyrozumialosc. No to pierwszy advanced:
http://i164.photobucket.com/albums/u...lution0009.jpg I kolejny advans w mlvl'u http://i164.photobucket.com/albums/u...tion0002-1.jpg Będzie więcej i prosze o normalne komentarze. |
A kiedy będą SS'y z Twojego 1 rat hunta?? !!111oneoneone
Ile masz lat? 10? zajmij sie lepiej pokemonami czy cuś... |
Jak na razie to jest żal i ubóstwo :P
Nie lepiej dawać screeny do tematu z servera? |
Wiesz co by było gdyby każdy założył osobny temat z tylko swoimi zdjęciami ?
Mam nadzieję, że się domyślasz, szczególnie, że póki co nie masz się niczym chwalić. |
Każdy miał taki lev. Ale Faktycznie beznadziejnie jest dodawanie takich Fotek bo to wogole nie jest interesujące no chyba że sie daje od 8 lev. do 60+ lev. tak jak toniektóży robią :) to są Fotki bo tam jest na co popatrzeć.Wiele sób raczej sie zemną zgodzi:).
Pozdrawiam!! |
Jezu....3 tematy o swojej postaci -.- rozumiem jeden ale ze 3?!?!?
|
Po pierwsze :
Przezroczyste dzewa -.- Po drugie : Moja Postać! Mag. juliano13 Honera Theard juliano13 Mój sorc. Do niczego... juliano13 Mo re tych tematów idioto. Tak, gz debilu. Zaśmiecaj forum... Jak jeden temat nie wypalił to po cholere robisz drugi z praktycznie ssów z 1 tygodnia?! |
lols, jak wam sie nie podoba to nawet nie komentujcie. Po prostu chce miec temat ze bede od poczatku dawal shoty az do konca i mnie nie obchodzi co wym o tym sadzicie wiec nie spamujcie mi tematu. Nie musiscie tego komentowac jak wam sie nie podoba. Robie to co chce.
|
Cytuj:
|
Jak chcesz prowadzić ten temat od początku do końca, to mam nadzieje, że koniec nadejdzie szybko :)
Ktoś np. zrobi chara na honerze i Cie zrookuje i koniec tematu będzie? Kuszące czyż nie? :evul: |
haha to powiedz mi czym się różni wbicie lvl na Ratach a na demonie :/ niczy tak samo nudny screen heheh expert sie odezwał
|
Jeśli dla Ciebie nie ma różnicy między zabiciem demona a zabiciem szczura, to podejrzewam, że masz 500+ level, i i demona i rata masz na 1 hita, i to pewnie z LMM'a 8o
|
Do autora@
Koleś, sprawdź co znaczy słowo spam, potem go używaj, bo jedynym spamerem w tym temacie, i na forum obecnie jestes... TY! Temat jest absolutnie do dupy, nic ciekawego, tylko się rzucasz i zakładasz nowe bzdurne tematy do nabicia postów albo zwrócena na siebie czyjejś uwagi. Jeżeli twierdzisz że możesz robić na co masz ochote tu na forum to się grubo mylisz. Jak znowu będziesz rżnął głupa i dostaniesz bana to się skończy twa swawola! I na koniec, idea tematów (tzw. life thread) polega na, faktycznie ukazywaniu rozwoju postaci, jak i również przyjęciu jakiejś konstruktywnej krytyki która pomoże w naprowadzeniu na dalszą droge... Debil z ciebie i tyle.. |
Zupełnie zgadzam sie z panem UP
|
excytujace o.O
|
Lol, a myslisz ze to komus sie wogole podoba? 11 levkow jest 3432434. A tylko ty dajesz ssy z tej syfnej postaci. Niedosyc ze grasz 2 dni<;o> to jeszcze przezroczyste drzwa, kto wie czy ten 11 lv nie byl zrobiony na bocie?
|
@autor: Koleś nie rób z siebie większego debila niż jesteś.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |