![]() |
Boter get owned ;]
|
to jest gejloger nie sciagajcie !! banujcie go!
@topic kiedy oni wrescie skoncza tych botow uzywac.. ehh coraz wiecej filmow z botami.... a ten Pan leczenia nie zaznaczyl ^^ widocznie bardzo sie spieszyl i nie mial czasu NAWET wlaczyc uhania zal ;d |
blad w linku zrobiles bo 2 razy http wpisales , popraw. ;]
|
tylko nie banujcie nie powiecie nikomu ze jest gejloger?
plx? |
Cytuj:
|
W0000www.Nauczyles sie HTML W()()()000()()()W JESTES BOSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111o neoneonejedenjedenrazraz
|
Witam! Prosilbym o pomoc... Mianowicie mam problem z Tibicam! Od niedawna nie moge ogladac filmikow (zawsze moglem) Wlaczam tibicam i tibie tak jak zwykle klikam active i play daje enter game i pisze ze discent from server (czy jakos tak) :( zawsze mi dzialalo jak tak robilem! Prosze o pomoc! z gory dziekuje
|
up
up
usun kilkanascie filmikow bo pewno masz za duzo |
Dziekuje Dziekuje ;* Mialem 260~ xD Dzieki wielkie :)
|
co za idiota :)
i jeszcze ten podpis w powodzie edycji :) ja tam o mojego rare seta sie boje :) to ze ty tylko p seta nosisz to wiesz:) nie moja sprawa ale predzej sie dorobisz zabijajac raty niz wstawiajac keylogi na to forum gdzie kazdy jest wyczulony na cos takiego |
Ale debil wiedzialem ze sie ktos nabierze bauahuahuauauuahuahuhauhuahuahuhauhauhauhuahuahuha uhauhauua
br? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |