![]() |
Hack i personalizacja
kiedys zostalem zchackowany kozystalem z poradnika na tym forum ale nie pomoglo wyskakuje to
Note: A request has been submitted to change your account registration. You must wait until May 08 2007, 11:17:51 CEST in order to confirm the new account registration data. Please cancel the request if you do not want your account registration to be changed! |
też tak miałem jak poprawiłem dane związane z personalizacją konta więc tak jak pisało poczekałem ten miesiąc i potwierdziłem po miesiącu czy te dane mają zostać i ten komunikat się już nie pokazuje
|
Cytuj:
Cytuj:
|
dzieki
Ale! czy jak zmienie dane z personalizacji to zmieni sie rowniez moj recovery key i wyswietli mi sie? |
Mnie tez to ciekawi bo mam identyczna sytuacje :confused:
|
Cytuj:
|
Ostatnio hakerzy mają coraz to lepsze metody hakowania kąt ;( np. dzisiaj dostałem od jakiegoś gościa stronę niby to klanu, strona wyglądała identycznie jak Tibia.com, i na dole pisało że jak chce dołączyć do klanu to żeby podać passy nie dałem sie wrobić, ale ktoś inny podał i za chwile pisał Mazell to haker zajeb** mi wszystkie rzeczy więc nie podawajcie nigdy passów.
|
@up: tak to mnie próbowali 2 lata temu shackować i im się nie udało. Więc nie tak 'ostatnio'.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |