![]() |
08.04.2007 Furora War
Zgadnijcie Kto Wygrał ? ;>
http://rapidshare.com/files/24949199/ilovedruids.rec http://www.rogepost.com/n/6366551455 Ten sam filmik na 2 serverach bo ludzie się gryza z rapidem to zrobie to dla was ;-) |
Tajfun wygrał?!?!?!?!? plxlpxlplxlxp tajfun roks
|
moze mi ktos wreszcie powiedziec czemu imargam odszedl od dusków?
przeciez on dla taifa cale zycie blokowal itp :/ |
@up
Nic nie trwa wiecznie ... pewnie sie pokłócili ... Teraz to dla mnie możecie tego Taifa~ zrookować kiedyś byłem za nim a teraz to sram na niego ... co to za wojna wogóle ... oni uciekaja a ci co za wolno biegną padają ... Taif najszybciej biegł i dupe ocalił ... dla mnie Vision powinno wygrać i zrobić taki syyf na serwie jakiego jeszcze nigdy nie bylo :P |
Nom i kolejny wygrany battle na konto Vision , hupe, czy ja się przesłyszałem...?
Hupe: Mysle ze na nastepnym battle bedzie odwrotnie |
Nawet w Wielkanoc się biją ^^
|
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Że Duskom chce sie jeszcze wychodzić na te battle.
19:28 Zwidek [161]: exevo gran mas vis """Pozdro dla Tibia.pl i Gildi Vision I wszystko jasne... B) |
Pozdro dla Hupe~
|
gra do jednej bramki w tym spotkaniu :)
Duski lepiej by zrobili jakby zapłacili -.- ale jak chcą to niech sie tłuką :D przynajmniej jest na co popatrzeć :p |
Cytuj:
Bo taif chcial wtracic sie do wojny gdy magrami uciekl do niego z placzem. A imargam i zwidek nie chcieli walczyc z ziomkami z rl. @topic Film juz ogladalem. Ladna akcja. PARALYZE POWER!! :> |
eh...duski maja posprzatane..któremus sie wkoncu znudzi ciagle padanie mowa o ( 100 - 150lvl )i albo zaplaca abo dojda do vision..a reszta 150+ z duskow.,...hunt 4ever ;)
nie ma jak runka parlylaze xDDDD |
Nie wiem czy w ogóle któryś w dusków dostanie opcje payemnta.
A Zwidek jedzie ostro z lvlem :D |
Hail Vision
Fucking Dusk~ |
Już Raczej się nie da podnieśc przewaga jest za duża.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: Na miejscu dusskow to bym sie juz wycofał z wojny,bo i tak jest wiadome ze vision wygra :) chyba ze dusski nie chcą już swoich charów i chcą je zrookowac :D vision juz wygralo wojne teraz to jest tylko dobijanie dusskow :D xD hail vision |
zajebista openka Duski sie ustawiaja Vision robi RUSH :P i duski padaja ... jak zawsze
a na Qel pewnie Ged siedział |
hmm co oni tak w siebie z tych sdkow i burstow ladowali? ;]
przeciwnik nie dostarczyl wystarczajacej porcji adrenaliny wiec trzeba bylo "sztucznego doladowania sie" ? ;] |
Duski chyba nie czytają forum tibia.pl i tego co się do nich pisze ...
Mówiono wam zainwestujcie w vento to raz Dwa słyszeliście o czymś takim jak w grupie siła ? Trzy jak już macie uciekać to obieżcię sobie miejsce gdzie a nie każdy w inną stronę byle uciec , a później sie dziwicie ze tak ostro dostaliście skoro pojedynczo was wyłapują Cztery to ze padła 1 , 2 , 3 nawet 4 osoby nie znaczy ze już musicie uciekać co idzie za tym nie znaczy że już przegraliście... Pięć ja widzę tu jeden wielki haos widać ze wiele osób z dusków po prostu gdy ich ktoś bije strach ich paraliżuje a tu trzeba myśleć Macie takie lvle że posiadację dużą siłę ale nie potraficie jej wykorzystać, spróbujcie grać odważnie tak jak Vision Wiem że są to ostre słowa krytyki ale nie traktujcię tego jak atak tylko jak dobre rady... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |