![]() |
Spear
Mam pytanie odnośnie programu obliczającego ilość rzuconych spearów potrzbnych do awansu. Czy można go pobrać na tibii pl i czy jest on całkowicie bezpieczny.
|
Program ten jest nieaktualny.
|
dlaczego jest nieaktualny,fajny programik, gdyby byl pewny ze nikt ci nie shakuje postaci to bym ja zainstalowal
|
jest nieaktulany gdyz kiedys sie liczyla ilosc nie jakosc.... a teraz zmienili ze sie liczy ilosc zebramnej krwi gdyz jacys goscie trenowali zucajac sie sniezkami :) wiec cipowie zmienili awansowanie dystansu
|
No tak kiedys chodzilo o rzuty ale może jest taki programik co obliczy co ile zadnaych ciosow z jakiej broni najszybciejawansujesz albo cos w tym rodzaju
Fajnie by było :D |
Cytuj:
|
Teraz mówią cipowie że się ilość zadanych obrażeń liczy więc nie mają problemu ci co tak trenują :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lol... very funny :rolleyes: |
patrzysz a tu leci pk na ciebie i cie ze sniezek nawala
ja bym padl ze smiechu a umarlbym na zawal jakby raz we mnie tym trafil i by mi odjelo 150hp pozdrawiam |
hmmmmm znaczy hm wiec teraz jest tak ze: np musze trafic 50 razy zaby awansowac? czy msuze w sumei zadac iles tam dmg? a wlasciwie niewazne powiedzcie jak teraz njalepiej jest trenowac????
|
Cytuj:
czy naprawde nikt niewie!? prosze powiedzcie mi to |
glowna wersja jest taka ze raz na 30 atakow trzeba bloodowac...
|
aha czyli np moge se na full defie walic w trola i za np 30 razem na full atak zebym zadal i bedzie ok? (bo gracza na wet na full trudno trafic dlatego trole lepsze chyba i se mozna 2 wziac)
|
trzymaj caly czas full attack, jak bedziesz po prostu zabijal trolle to skille na pewno przyrosna
|
re up
1) ja chce tez shielding potrenowac 2)kiedys i tak bedzie trzeba chyba potrenowac... lepiej to miec z glowy i na poczatek zrobic skile do 50/50 jakies 3) a na trolach se dobije na 9 lv i bede moze z graczem trenowac (a chce 9 lv bo na 8 mam za malo many na czar przyzwania strzal) |
No tak ale to jest temat o trenowaniu spearami a nie o shieldingu więc jak chcesz shield potrenować to poszukaj na Forum :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |