![]() |
Drag
Witam
Moj kumpel - kngiht 27 lvl 64/62, bs + medusa shield albo gs oraz ja 24 pal 71 dist chcemy pojsc na draga. Tzn raczej na mass hunta na 1 spawnie (^^). Moje pytanie to - jak MI sie bardziej oplaca? -on stawia uhy, jego loot -pol na pol - czy moze cos innego? Chce przynajmniej zeby sie zwrocilo za bolty i jeszcze doszlo z kilka tysiecy zebym mial na speary do treningu :) Czekam na odpowiedzi... XD |
idz lepiej na dwie godzziny do labiryntu albo do 1 kopalnie anwet ze strzalami i tam zarbisz napewno ...
|
Masz całkiem niezły distance.
Jeśli bloker dobrze będzie bloczył , a ty się dobrze ustawisz to na ok.15 dragów stracisz max 5 uhów :) |
Cytuj:
On się pytał o draga co i jak , a ty mu wyjeżdżasz z kopalniami ... OMG |
ale mi nie o to chodzi...
jak lepiej sei z nim umowic? ze on zgarnia calego loota i bierze swoje uhy czy jakos 50/50? |
Cytuj:
Bp ci wystarczy na tydzień expa :D No to wiadomo , że lepiej umówić sie 50\50 bo przecież uhów nie straci kolega na ciebie , chyba , że poweisz mu by kupił ci 2 bp uhów to wtedy zarobisz 6k sprzedając graczą , a wydaje mi sie , że z lota z dragów trudno będzie wytargac te 6k ;] @EDIT Jaki masz shielding? P.S Kumpel niech weźmie GS'a bo dwuręczny :):) |
USUNĆIE TEGO POSTA (błąd)
:) |
mam 60 shielda, moge uzyc beho shielda albo jego tarczy ;)
@2up ale chodzi o to ze on np. kupi sobie 5 bp uh i ja musialbym mu polowe kasy oddac.. |
Cytuj:
Tylko przy takiej zabawie , walka trwa o wiele dłużej i bloker straci dużo uh:) |
od poczatku - idziemy sobei z blokerem na dragi
on chce tak - jezeli chce loota to stawiam polowe uhow. jezeli nie, to nie dostaje loota. co mi sie bardziej oplaca? a moze jakas inna wersja jeszcze? |
zakładając:
idziesz na hunta ~5h godzinnego na pojedynczym respie. przy jako takim szczęsciu do loota, wypada ci 2 woi i 1 d-shield, +10k, waste UH (zalezy jak sie bedziecie ustawiali) przyjmuje 3uh na draga - resp 5 min , 50-60 dragów, 6-8 bp uh - 18k waste :] ... najlepiej jak on bierze loota i on płaci za uh'y (boolty i kilka uh to jedyne waste - ale względem expa źle nie będzie) może źle obliczylem waste/resp to soryy ale na święta to wybaczyć trzeba :p takie moje zdanie :) |
wielkie dzieki za wszytskie odpowiedzi ;*
mam nadizeje ze sie srpawdzi :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |