![]() |
Necromancer - co i jak?
Siema, mam 37 ms i czy mógl bym expic na necro? Koledzy mi mówili ze jesli bym chcial to z monkami i mas± hmm. Co na to powiecie? Jesli ktos ma lvl zblizony do mojego to bym prosil o to zeby powiedzial jak± taktyke stosóje. Z góry dzieki !
|
DSy a nie monki, pozatym czemu wszyscy uparli sie na HMMY?!?!?!?!?!?
lepsze hity bedziesz mial w inferno, ma przeciez zasieg 2 kratki! zrozumcie to hmmy ponizej 40 lvla sie nie oplacaja |
wez z 2 bp manasow, bp uhow, 5 bp hmm, tone jedzenia i mozesz isc.
standardowo 2 ds, lurujesz necro, zaznaczasz attack i zaczynasz nawalac z hmm, jak juz dsy przyblokna mozesz podejsc i dobijac z woi @up powodzenia w wybijaniu full spawnu, choc hmm i tak serwuje wachlarz innych zalet: -wiecej expa -szybsze ubicie necro -mniej uhow |
2x ds,bp uh,3bp mf,kilka gfb na pierwszy spawn,kilka hmm na gorsza chwile i WOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
dzieki za wasze cenne rady. Napewno skorzystam :D
|
2 Ds bieżesz pare bh ihów pare mf i z woi pomagasz
ja byłem na 27lvl na respie x 2 i brałem i z x3 to był luzik potem byłem na 28lvl o bohy spadły z 4 ;] i byłem raz palem na 47 ale hujnia z lota:PP |
2 ds ale bohy sa naprawde zadkie ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak walisz z wand'a to dsy attakuja i exp odbieraja ;-)
(niby malo ale jednak na dluzszy czas jest to duzo) a hmm to exp for you ;-) taka jest roznica !! |
Osobi¶cie próbowałem expic z 1 demon skeletonem i fire devilem,powiem tak exp nawet ciekawie tylko 1 ds ma problem z zablokowaniem necro,a na fd co jaki¶ czas żucały sie ds i ghosty.
Więc masz mozliwo¶ci albo 1 ds + fire devil +hmm albo 2 ds +hmm |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |