![]() |
EK lvl 66 on Monkeys ::]
Macie tutaj mały filmik jak mozna calkiem niezle poexpic na malpkach :)
http://uploads.tibiabr.com/download....2dd2c58e7e06ee comment pls |
Filmik taki sobie;) Dalej więc uważam, że lizardy są lepsze:)
|
Lepsze pod jakim względem?
|
exp\h czy loot ? ... nie wiem nigdy tam jeszcze nie bylem -.-
|
na lizardach lepiej się expi :] Małpy chamice rzucają kamieniami a lizardy jak rzucają spearami to lżej, a i lot lepszy małpy same banany, kokosy etc (czasem ape fur) a lizardy w ch** scale armor i różne pierdoły a za parę bp scale armor można nieźle zarobić :P (wiem bo sam tam expiłem)
no zapomniałem dodać że exp też całkiem dobry i mniejsze waste :P |
Up@
Dokładnie:) |
Ile na lizardach leci exp/kasy na godzinke? btw. te magiczne lizardy są upierdliwe ;)
@Asus A ile kasy( exp polczyłem) mniej więcej robisz na małpach? ( i co zbierasz?) Aaaa, jakie min. lvl/skile "cza" mieć na małpy/lizardy? Z góry thx za info |
Ja na malpach exp okolo 24k+ ? \ h ~ a zbieram tylko gp i p armory wychodzi tak akurat na zero
np: used bp uh = 3k gp + 2 p army wiec jestem troche na + ale czasem nie jest tak dobrze dzis w nocy spróbuje lizardy... :p |
Spróbój małpy z manasami, po co uhy tracić;)
|
Cytuj:
Na godzine na malpach wchodzi z 7 k w zlocie nawet i wiecej, wiec sadze ze na scalach wyjdziesz gorzej ;) ale nie bede sie czepiał Cytuj:
|
Zamiast używac UH'ów mógłbyś jechac na manaskach i mlvl by skakal do tego.
Miałbyś mniejsze waste jeszcze jakbyś zbierał kokosy pewnie byś sprzedał albo do domku na ozdoby bo ładne są.;] |
Ja na malpach wyciagalem 10k/2h jak mialem wolny i szybki resp :P
|
o kutwa.... srry ale nie umiesz za oszczednie expic na małpach.... rzucasz sie w stado i do tego z 1 ręczną bronią z 2 małpki szybciej padają i lepiej je lurować po 1 albo po 2-3 dużo taniej a exp podobny z 2 ręczną bo czas zabijania krótszy
|
Z 2 ręczną bronią nie bylo by tak latwo moim zdaniem 3 sibangi + kongra i lipa ... zresztą sprubóje next time z inna taktyka ;P
|
Hail Kyra :P
może ktoś zrobić movie z takiego huntu, ale sorcem? (50-60lvl) rehost: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22332 |
Czy ja wiem czy by nie było tak trudno masz tu mój mały filmik z krótkiego huntu na małpkach moim knightem :
LINK DO FILMU |
dzieki za show ... nastepnym razem wezme d lance.
Bylem dzis na lizardach - nie jest tak zle testowalem f axe zobacze jak bedzie z d lance i moze zapodam filmik..thx cya |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |