![]() |
Wywiad z Nobztraktem z Saphiry!
Oto wywiad z Nobztraktem, 2 co do wielkości lvla na Saphirze.
Ja: Hello, czy masz chwilkę, chcę przeprowadzić z tobą wywiad. Nobztrakt: Jasne! J: Powiedz najpierw coś sobie. N: Nazywam się Erik, mam 18 lat, jestem ze Szwecji J: Uczysz się? Pracujesz? N: Tak, chodzę do szkoły :D J: Ile godzin dziennie spędzasz przy komputerze? N: Około 0-3h~, nie jestem PG :) J: Grasz w jakieś inne MMORPGi? WoW lub coś takiego? N: Nieee, tylko Tibia :-) J: To teraz o Tibii. Nobztrakt to twoja pierwsza postać? N: Nie, miałem jeszcze 8 palka na Antice J: Czy uważasz, że Saphira to dobry świat do grania? N: Nieee, Saphira suxxx :D:) J: Co sądzisz o Aurothcie, największym lvlu na Saphirze? N: Spoko, w końcu to mój rl friend ^^ J: Zrobiłeś już PoI Quest? N: Niestety nie, ale bardzo bym chciał J: A teraz szybkie pytania, bardzo popularne w wywiadach :) N: Ok. J: Sorcerer? N: SDer ^^ J: Druid? N: UHmaker J: Paladin? N: Hmmm... bolts? xD J: Miasto? N: Ankrahmun J: Legenda tibijska? N: Liam darkcrosser J: Ulubiony potwór? N: Demon! xD J: Potwór do loota? N: Warlock J: Potwór do zabawy? N: Demon i nowe potworki na PoI J: Ok, to koniec, dziękuję za wywiad :) N: Spoko, dzięki Wiem, że krótki, ale nie miałem pomysłu na pytania, a Nobztrakt też nie był bardzo rozmowny xD Chyba nie był za dobry w angielskim. Później dam wersję angielską. @down Próbowałem wpisać to do działu "Wasze propozycje wywiadów", ale pojawiło mi się, że nie mam uprawnień... -.- |
Naucz się szukać odpowiednich działów. Anyway - pytania strasznie oklepane.
|
Tez mi wywiad.. xD
|
Nie podszedł do wywiadu poważnie czy mi się zdaje?:D
ps: Wywiad sux :p |
Lol, też mi wywiad... Pare pytań i tyle :confused:
Cytuj:
|
@up: Pewnie to jakiś zawodnik, który miał dobry lvl, był szanowany itp i postanowił zakończyć grę z honorem (no, ewentualnie miał hacka) i się zdeletował ;) Często tak bywa.
|
Cytuj:
|
Dlaczego nikt nie przeprowadza wywiadow ze mna ? ;<
|
Coś krutki ten wywiad, o ile można to nazwać wywiadem
|
no super<ironia> troche krótko
@Stivler "krutki" to ty masz pasek w spodniach sry za offtop ale nie moglem tego nie zrobić ;) |
Teraz mi wstyd, że taki krótki... :(
Następnym razem zrobię bardzo długi :) |
Do bani ;/
Nawet nie zapytałeś, jak to jest być taką szują i w ogóle. |
Następnym razem troche więcej pytań =) A najlepiej przygotuj je sobie wcześniej ;p
|
Cytuj:
@wywiad Słabo... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wywiad Sux Sux Sux !!!
|
oj ten zaje.... PA nie przyznal sie ze polacy wyje.... go z ze swiata Aurea ^^
|
Nobztrakt sux, zawsze nas blokuje itp noob charem na bitwach :(
|
Idź tam wstydź się że robisz wywiady z takimi noobami, liam jego autorytet bo 1PA a on sie stara być jak on,
Patrzcie na mój opis |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09. |