![]() |
Oferta GTS Energis
Siemka, chyba każdy z nas wie jak uciążliwe są tzw. kicki w grach internetowych mmorpg. Ostatnio straciłem przez nie ~500k exp'a w Tibii :o Nie chce mi się odrabiać, nie mam kasy na blessy i wogóle jest z tego powodu lekko ... ;)
Oczywiście wina leży po stronie monopolisty TP - neostrada. Na dniach chcę zmienić dostawcę na innego. Zastanawiałem się nad ofertą GTS Energis - http://www.multimo.pl/promocje.html Czy ktoś korzysta z ich oferty ? Jeżeli tak, to proszę o ocenę jakości ich usług także pod wzg. "kicków" oraz jakości internetu. Dzięki. |
Nie ten dział.
@down: OWiON :)? |
Cytuj:
|
Ceny w miare normalne.
|
Cytuj:
|
to trafiles na dobrego providera :), choc niemam od nich netu to slyszalem same pozytywy, tylo troszke sie na nich zawiodlem gdy sie dowiedzialem jakie sa parametry lacza, takie jak w neo~
|
GTS i Atman to dwie najwieksze firmy telekomunikacyjne w Polsce. Większość naszych łącz należy właśnie do nich. Większość polskich serwerowni, a co za tym idzie serwisów www też podpięta jest bezpośrednio do nich.
Sam właśnie jestem w trakcie podpisywania umowy na tranzyt IP, nie zastanawiałem się nawet nad jakością ich usług - takie firmy po prostu muszą być niezawodne. Nie wiem jak z ofertą dla klienta indywidualnego, ale myślę, że żałować nie będziesz. |
Bardzo dobry internet możesz brać
|
Witam
Osobiście mam providera podlaczonego pod kable GTSu. Kicki co prawda zdarzają się, ale dużo, dużo żadziej niż w neostradzie. W większości jest to wina połączeń wewnątrzsieciowych, czyli GTS jako firma sprawdza się bardzo dobrze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |