![]() |
Co lepsze bow czy Crossbow?
;) pytanie jak w temacie. Mam 2 lvl i zamierzam byc palem xD.
Nie zal mi kasy, bo mój "zaufany przyjaciel" moze mi ją dostarczyc. Ale nie wiem czym walczyć prosze o pomoc....:) :) :) |
na niskim skilu i levelu polecam zwykly luk. z 2 powodow. po pierwsze tansza amunicja, po drugie arrowy mozna sobie robic samemu bez paca. x-bow przyda ci sie pozniej przy lepszym skilu
|
Na początek lepszy crossbow, z resztą na całą grę lepszy crossbow. Jak ubierasz bow to tylko dla explosion arrow.
|
Cytuj:
@topic To zależy do zakich skilli chcesz dojść na początek. Ja osobiście polecam łuk dla niższych i kusze dla wyższych skilli. Na razie kup łuk bo jak powiedział kolega upup.... to amunicja jest tansza. Wydaje sie ze to tylko 1gp na bolta ale jak sie kupuje 300 boltów to zapłacisz 900gp:evul: a 300 strzał to zapłacisz 600gp:evul: . No może różnica nie jest wielka, ale pomyśl, że masz tak kupować codziennie ;( |
Cytuj:
|
LoL omg tak zakręćiliscie te odpowiedzi , że żal....
Hint >Jak Msz dużo kasy na start to bież kusze ale i tak Ci nie polecam.. Imo na początku dla oszczędności się biega z łukiem potem jak masz wyższy lv; więcej capa ; lepsze skile <bolty waża wiecej niz strzaly idioci> wyposaż się w kuszę. Proste... |
Ja na twoim miejscu kupił bym speary i skillował do 40 dista :baby:
Dopiero potem bym kupił łuk i huncił ;) Na końcu przy skillach 60-70 kupił bym kusze i huncił tylko kuszą |
dzięki czyli wiem z lepszymi skillami kusza ze slabszymi łuk...
albo mam najlepszy pomysł raz łuk raz kusza ;) ;) |
Cytuj:
|
do skilla 40 - speary, później do 60 łuk z arrowsami, powyżej 60 dista można używać kuszy i boltów (waste jest już mniejszy). Burst arrowsy są dla magów...
|
Cytuj:
|
BURST ARROWSY - TAK NAPISAŁEM!
Siła ich rażenia zależy od poziomu magicznego, nie od skilli w dist. |
Cytuj:
|
Wiesz co najlepsze na poczatek? ani luk ani kusza pall nie jest profesja dla nowicjusza (wiem z doswiadczenia i nikt mi nie powie ze to nie prawda)
|
Cytuj:
|
@up, ja uwazam wrecz przeciwnie, zrob palla, zobacz ktora jego czesc najbardziej ci odpowiada, jak chcez to przy nim zostan, jak nie to wybiez inna profeske
|
Co do bow i x-bow dodam, iż przy strzelaniu ze strzał szybciej rośnie distance fighting ;)
|
Cytuj:
|
Z arrowsami możesz nawet do 35~ lvl na guardach expić. Więc na początku łuk. Co do łuku i noobów sorców to nie masz racji, bo h-lvl sorce nie noszą żadnych rózg tylko bursty =]
|
@2up
Tera żeś mnie dobil. "Bo więcej arrows potrzebujesz żeby wykończyc przeciwnika" Zajebiście normalnie :p Ponieważ bow(jak ktoś nie wie łuk)ma mniej ataku niż crossbow(kusza) @topic Nom nie wiem na początek to zdecydowanie łuk, tak od 60-65 kusza.:) Pzdro;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |