![]() |
widze tylko x x x x x x... dozwolone od lat 18 ??? :D lol
o lol już działa oh jaki ja niecierpliwy :P calkiem ciekawe sski ale ja i tak uważam że cyce to strata czasu :/ |
spoxik zdjecia!!!
zazdroszcze ci tej halabardy!! ja zabilem z 100 cycow i nie mam:( ale jaki ty imalec lvl?? nie napisales:D |
aha
no masz racje zapomnialem wiec lev - 24
mialbym 25 juz ale mialem deda i skille tez spadly :/ |
No ładnie :) Dzielnie bijesz te cyclopy :] Życze szybkiego przypływu levelu i skilli ;]
|
Cytuj:
fire sworda swiezego :] |
Spoko, niema to jak po Dragonach, DL'ach, Demonach itp zobaczyć Cycki:P
|
Yo yo Wielkie lol....
po pierwsze jak sie juz wkrecasz do rodziny to Bit z duzej litery. To postac na rubera?? po drugie mlvl z mana fluidami to strata kasy ;) ogolem gz |
ludzie dajcie flimik jak tam dojsc plx
|
Ssy dobre :) Tylko powiedzjak dojsc do tego cyclopa na tej malej gorce??
|
Dobre!!!
Extra SS'y zaj**biste poprostu cool no ja nie moge EXTRA!!!
|
:))
dobra wiec do tego cycka na gorce idzie sie tak:
-jesli idziesz do thais z innego miasta to musisz przejsc przez anty-gs'owy mostek :P jakies 10 krokow w lewo i w dol az dojdziesz do skaly z cyckiem -a jak idziesz z thais to wychodzisz pn. brama i idziesz caly czas w prawo ,omijasz rzeczke i zobaczysz tam ta skale :) a co do "stwierdzenia" triciola , to "bit" napisalem jak jeszcze na ruberze gralem a same screeny sa z harmonii :D |
Cytuj:
@ topic: wow? cos takiego, cyklopy ;| |
blejz?
blejz - a ciebie co tak rozsmieszylo?
ze gostek nie wie jak tam dojsc? no i co z tego? a ty sie zachowales jak ten NOOB ,a nie jak normalny FORUM USER ktory ocenia porzadnie (nie koniecznie pozytywnie) temat! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |