Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Vision Uprising - fragmovie w wmv (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124443)

spiderness 10-04-2007 00:43

Vision Uprising - fragmovie w wmv

Krotki fragmovie zrobiony przeze mnie. Tematem glownym jest radosna eksterminacja czlonkow gildii Duskiness; role radosnych eksterminatorow obsadzila gildia Vision. W filmie ujrzec mozemy miedzy innymi ostatnie chwile Tafiuna na 278 poziomie, lub Czipsa na 186. Oprocz tego kazdy teraz bedzie mogl sie dowiedziec, ze ucieczka w afk moze byc zgubna (Imargam przedstawia to w scence pt. "Ubij Tomo hydrą"). Coz, film nie trwa dlugo, ale za to zmusza do refleksji :rolleyes:

Dostepne sa 2 wersje!
Osobiscie polecam wersje high quality dostepna tutaj
-> http://rapidshare.com/files/25133335/visionhres. wmv .html (jakas kapa z tym linkiem? l?ol)
Wersji low quality nie trzeba za to sciagac ; P
-> http://www.youtube.com/watch?v=fuaOT7czY-g

Milego ogladania i wysokich transferow, adios!

MagField 10-04-2007 00:50

Poczekaj 10 minut ściągne i ocenie xD
edit:
No przyznam filmik kozak max ;) ale zamiast pokazywać całą akcje z spaawem mogłeś pokazać fragmęt jak już pada i w miejsco tego całego odcinka wstawić ze 2 inne fragi ale jest git ;) Mnie sie podoba 9/10

spiderness 10-04-2007 00:52

sciagaj, oceniaj, i niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi : P

Palek Demon 10-04-2007 06:11

Oglądałem na ytub, co do muzyki sie nie wypowiem bo glosniki wysiadly, ale calkiem ladnie zmątowane, przyjemnie sie ogląda.Moglo byc wiecej fragów, ale ogólnie jest dobrze.

8,5/10

Drakonir 10-04-2007 08:41

Zaraz po sciągnięciu tego przez MagField autor tematu edytował go i na dodatek data dolączenia tego gościa coś mówi więc polecam oglądać na youtube;)

Draggy_Slayer 10-04-2007 08:54

edytowal bo mu zagwiazdkowalo linka szerloku :)
pozatym wirusy w wnm o.0
niedlugo bedziecie sie bali otwierac lodowke bo tam KaYlOgErY

Lavanor 10-04-2007 10:30

Film "taki se"

Tristo 10-04-2007 10:58

MIODZIOOOOOOOOOOOOO!!!!10/10~!!!
zajebiscie mi sie podoba!;)good job!

dudek_lfc 10-04-2007 11:04

Brakuje mi fraga na Taifunie gdy padl na Edron. Film niezly.

Tristo 10-04-2007 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 1362001)
Brakuje mi fraga na Taifunie gdy padl na Edron. Film niezly.

nom racja!ale i tak film swietny!:) moze dlatego mi sie tak podoba bo sie bardzo pasjonuje ta wojna.. kolejny open battle plaaaaax!:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer (Post 1361823)
pozatym wirusy w wnm o.0

przejrzales mnie.. w mojej szafie jest Key..:D

Maxioris 10-04-2007 11:19

Film fajny, tylko muzyka mi nie przypadła do gustu :P
Muzyka 6/10
Film 10/10
_________
16/2 = 8

Daje 8 na 10 :]

ripper 10-04-2007 11:25

Muzyka kiczowato dobrana, montaż żaden rewelacyjny. Tylko fragi są dobre, ale to już twoja zasługa nie jest.

spiderness 10-04-2007 12:57

Dziekuje za wszystkie pozytywne jak i negatywne komentarze ^.-

chakalak 10-04-2007 19:31

najs uan! co prawda ogladalem tylko jutubowa wersje ale i tak przypadla mi do gustu

Susan-Dark 10-04-2007 22:15

Filmik ciekawy =] Mozna wiedziec jakim programem go robiles? ;>
9/10 xD

Sebcio :) 11-04-2007 11:26

Muzyka 3 / 10
Film 5/ 10

Uwazam ze mogles se bardziej postarac, temat jest bardzo bogaty i pelno jest filmow z wojny na furorze :) pozatym muzyka regge nie pasuje do tibi o0

filobossek2 11-04-2007 14:49

Ciekawy początek, nudne rozwinięcie...

5/10

team_pk_druid 11-04-2007 16:45

rehost plz X(

Gesior 12-04-2007 10:41

Program? Sony Vegas 7.0 najprawdopodobniej, bo w nim sa wszystkie efekty wykorzystane na filmie. Chociaz efektow bylo malo i nie dawaly za duzo.
@film
Muzyka leci w tle bez zadnego powiazania z akcja. To, ze jakies 1 (!) slowo w tekscie piosenki pasuje do akcji to moze juz lepiej sie tym nei chwalic (i nie wywalac tego slowa wielkim napisem na caly ekran). Co ma znaczyc "boom selekta"? Tego to juz nie rozumiem.
Rownei dobrze mogles dac film bez dzwieku i powiedziec, zeby kazdy sobie cos w winampie puscil sam wedlug uznania, bo jak juz ktos napisal rege/R&B nie pasuje do Tibii :>
Sam robie wlasnie film z wojny na furorze i wiem, ze trudno dobrac muzyke do filmu lub akcje do muzyki, ale w niektorych fragmentach mi sie to udaje.
Za to bardzo dobrze udaje mi sie tekst piosenki do filmu dobrac :)
"let the bodies set the floor"
"it's time to play the game!"
"I am the game, you don't wanna play me
I am control, there's no way you can shake me
I am your debt and you know you can't pay me
I am your pain and I know you can't take me
Play the game
You're gonna be the same
You're gonna change your name
You're gonna die in flames" - cos od Imargama do taifuna :)
Moze ktos dac linki do tibicams z filmami na ktorych pada Czipsu? Mam juz 9 fragow zgrane, ale to jest ~7 minut :>

Co do twojego filmu to wedlug mnie wziales super akcje w .rec i zrobiles taki sobie .w.m.v :/
Dobry poczatek, ale chyba Ci sie potem pomsly skonczyly, a chciales na sile szybko film skonczyc. Ja wole poczekac na nowe pomysly i dokonczyc za jakis czas, niz dawac film jako-tako zgrany z .recow + pare napisow. Film o Defenders of Ulthuan robie od ~2 miesiecy, bo chce zeby byl naprawde dobry, a nie skonczyc w weekend i postowac :>
Zmarnowana okazja.. teraz tyle filmow o Furorze, ze trudno bedzie mi zrobic cos dobrego, ale sie przyloze i moze sie komus spodoba ;)

Drakonir 12-04-2007 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer (Post 1361823)
pozatym wirusy w wnm o.0

Mi szkoda moich postaci a czy ci szkoda to nie bardzo mnie interesuje;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14.