![]() |
Gierka ktora wyjdzie na poczatku 2008r
Znajomy pokazal mi bardzo fascynujacy screen z nowego mmorpg :) ktory bedzie na koniec 2007( listopad , grudzien) beta. oficjalnie ruszy na poczatku 2008 ( prawdopodobnie styczen luty :) ) w najblizszym czasie zostanie podany mi link do www :) narazie czekam na odpowiedz . Co wy sadzicie o tej gierce dragon balla 3d ?
posiadam 1 screena :) http://img153.imageshack.us/img153/6...cb04br4.th.jpg |
Cienizna. Może i ma swój klimat, ale jeżeli MMORPG 3D to tylko WOW albo Lineage 2
|
ehh jezeli dragon ball dla ciebie to nic :) to co ty ogladales jak miales hmm 10-13 lat xD ja ogladam sobie nie kiedy a mam 16-.- poprostu db forever
|
Cytuj:
@downo Licencja musi troche kosztowac wiec moze bedzie trzeba tylko zakupic gre(tak jak GW) a nie placic miesieczne oplaty(WoW). |
na 99.99 % bedzie za free
|
Cytuj:
Do czasu kiedy nie zaczolem ogladac anime myslalem ze DB jest najlepszym. Yhm mylilem sie. |
Szkoda, że już nie emitują Dragon Balla w telewizji (chodzi mi o te najpopularniejsze kanały). Kiedyś leciało chyba na RTL7 czy TVN7
|
Mam nadzieje, że ten screen nie ukazuje już finalnej wersji tego, jak ta gra będzie wyglądać...
|
Jestem ciekaw jak to będzie wyglądac w grze. Jak będzie sie wybierac postacie, jak będzie sie uczyc skilli itp.
|
Jeśli tak ma wyglądać finalna wersja tej gry to moge zagrać. Pod warunkiem że będzie darmowa, po angielsku i z serverami w jakiś normalnych krajach. Jeśli nie, to nie ma sensu... Zbyt dużo już widziałem gier za które trzeba było płacić a leciały tylko na popularności/legendzie jakiegoś filmu/książki/serialu.
|
He he to w grudniu będzie ta kameha?
Myślę, że gra jeżeli będzie za free to będzie dnem ale jeżeli będzie płatne tak jak GW to wróżę jej duży sukces w naszym pięknym eeeee kraju.... |
Moim skromnym zdaniem niema co sie podniecac ...Wszyscy sie nastawia ze se pograja w super giere a tu nagle......dupa!okaze sie ze tylko w japoni bedzie mozna kupic i 90% fanow db sie powiesi.I poco komu to ??
|
LOL jak to zobaczyłem to myślałem, że puszczę pawia. Ścierwo totalne jak widać po ss. Skopiowałeś kilka różnych menu z różnych gierek, a postacie narysowałeś w paincie ? Bo albo to jest fake albo nie wiem jakim cudem konsola gry jest w pełnym 3D + rozmywanie poświaty a postacie jak z painta. Normalnie no comment koleś ...
|
Nubbaa powiem krotko,JESTES TOTALNYM NOOBEM !!haha fake???prosze dam ci dowod ze to nieprawda ,weidz na www.wikipedia.com i wpisz w wyszukiwarke dragon ball online.Wyskacza ci fotki z gry !!ale nie, nubbaa musi sie wymądrzac i myslec ze sie zna !!noob plax
|
Cytuj:
Już mnie denerwują fani tego dennego anime które dawno sie skończyło nie rozumiem ludzi którzy oglądają tak stare anime i uważają je za najlepsze ze wszystkich to jest takie męczące. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Czytałem o tej grze na dbforever.com, może być ciekawa. |
hmm... Grafiką przypomina DBZ Budokai 3 na play station 2, jak będzie za darmo to się zobaczy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |