![]() |
Wise Beholder
Wiecie może gdzie znajduje się beholder taki tak jakby w bibliotece w abie bo na Tibii gamigo to widziałem :O
|
Jezu chłopie! Mógłbyś się wyrażać jaśniej? Beholdery znajdują się na Fields of Glory. Jeżeli masz na myśli jakiegoś innego beholdera to napisz to wyraźnie aby nikt nie musiał snuć domysłów o co ci chodzi.
|
Qrde przecież mówię że chodzi mi o beholdera który jest w screenshotach na tibia gamigo.de w screenach aba:evil:
|
No to podaj link chociaz do tej strony bo skad jakis nowy gracz moze wiedziec o co ci chodzi
A wiesz naprzyklad co wieprzu dal nowego na swoja stronke?? jak wiesz no to sory i tego postu niebylo (zastanawiam sie jaki ty masz srednie nabicie postow na dzien bo wczoraj wydawalo mi sie ze masz tylko 115) |
Ty to mówisz o nabijaniu postów ,ale jeśli administratorzy tego forum nie mają nic do moich postów to ich po pierwsze nie nabijam.
Więc słuchanie w szkole cały czs na okrągło że nabijam posty. (A ty myślisz że co ja mam robić po 17 jak tibia jest full wczoraj na securze bylo 858 ludzi więc pisze na forum) :P |
No ja wiem gdzie jest jeden taki beholder npc ale on wise sie nie nazywa tylko wrinkled czy cos takiego. Jest on w bibliotece w hellgate pod ab na jakims trzecim czy czwartym poziomie... ale nie doszedlem jeszcze do czego mozna go wykorzystac jak wiecie to pm do mnie albo mail lub cos whatever tylko chcialem napisac ze wiem mniejwiecej gdzie on sie znajduje
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |