![]() |
Hih od razu ładniej =) czekamy na więcej =)
Pozdro:D @edit Ładnie ujęta nazwa wojny :P:D |
nowe filmiki dzieki Cossmie
|
moze dodal bys screeny jak chesz linki napisz pw :P atak pozatym gz gringos :] na next battle sie przygotowalem mam kilak bps sd
|
Film # 6
20:05 Devoraitor [97]: exura 20:05 Devoraitor [97]: exura 20:05 Devoraitor [97]: exura 20:05 Devoraitor [97]: exura 20:05 Devoraitor [97]: exura 20:05 Devoraitor [97]: exura ... 20:05 Warning! The murder of Devoraitor was not justified. Mógł sobie chociaż UHa na tym bocie ustawic. |
fajne filmiki, obejrzałem wszystkie i bardzo mi sie podobaly.
najlepszy jest filmik z setzerem gamblerem. polecam sugestia ode mnie: przy kazdym linku do filmika daj jakiegos screena z przebiegu akcji na zachete ; d |
@Poe hodujesz pajaki ?;>
No ladne fragi jak narazie :D:D more more more plx ;> |
screeny sa :> jak ktos ma reszte to pw plx xD
ja ide spac :/ caly dzien przed pc...1 plus tej wojny..nie moge expic ,wiece bede czytal ksiazki ;D oczywiscie nie lektury -.------------------------- jesli nie dostane obrazkow to sam sie pomecze :P |
Wpadly 2 nowe fragi x.x a ja musialem isc spac -.-
Alexandro Apr 11 2007, 00:46:52 CEST Killed at Level 121 by Sniada and by Lord Drazkull Brugu Apr 11 2007, 01:30:03 CEST Killed at Level 75 by Obi-kin nie ma filmikow :// jak na razie x.x |
Hihi tym razem największy PA w historii ab :D ciekawe kto następny (i Polak złapał fraga:D)
Pozdro:D |
Cytuj:
Filmy ze świeżych fragów please ; | |
HAHA Brawo :D Setzer -Jebał Go Pies musi sie skonczyc kiedys panowaine tycj pojebanych brazoli(niewszystkich)HAHa :D Ale I tak większe szanse ma o wiele Setzer ;p
|
|
Cytuj:
|
Heh.. no i dzisiaj jeszcze 2 PAowców odpadło:
1. [CHAR]Safado'Botinhu of Hell[/CHAR] 11:29 Account of player Safado'Botinhu of Hell banished for 7 days. Please remember that abuse of game weaknesses will not be tolerated, evne if in a war. 2. [CHAR]Dreds[/CHAR] or [CHAR]Dreds on nova[/CHAR] until Apr 18 2007, 16:58:23 CEST because of excessive unjustified player killing not by GM but "ban is ban" hihi mały cyctat z forum tibia.com ale jest xD pozdro:D @edit Ach i taka mała wiadomość na koniec dnia: otóż jeszcze jeden z Polaków (najlepszy z nas na Julerze) dołączył do wojny =)- Rycerz-Bartek =) a teraz idę spać :D Dobranoc wszystkim:D |
dreds wbil bana przypadkiem walnol exori i ublil newbow ;] pozdr. dla DT noobowatych pa :]
|
Uff... xD w końcu coś! =)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22622 [CHAR]Figibuh[/CHAR]: Apr 13 2007, 20:47:11 CEST Killed at Level 155 by Dark-Necrofier and by Hahmo Pozdro:D |
gratz dla was ;]
ten 150+ ek na of padł jak szmata :) w ogóle nie uhał się (chyba). jaki jest wynik w wojnie? |
nikt nic nie pisze to odswiezymy temat
http://sp4.fotologs.net/photo/20/4/4...76469374_f.jpg kolejne fragi spis Janjao Mercenario 80 EK Dark Throne Sniada 135 RP Justice Team Puduwoke 120 RP Justice Team Alextox 172 EK Animus Necandi Kanedziak 124 EK Justice Team http://sp4.fotologs.net/photo/20/4/4...76558891_f.jpg figi~ |
Cytuj:
ta wojna to juz jest pa vs pa.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |