![]() |
Jak Zarobic Szybko 30 Sorcem
WIEC JAK W TEMACIE JAK MOZNA ZAROBIC KASE, MINIMALNIE 30 SORCEM ;P
LINK http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22267 A I CI CO BEDA MOWIC POCO TAK ROBIC BO POTEM HUNT ITP.. WIEC JAK WIDAC NA FILMIE TYPEK MNIE STRASZY H LVLEM KTORY MA WOJNE I JEGO GILDIA PRZEGRYWA WIEC NIEMA CO SIE MARTWIC :) ______________________________eVuL PEKER <<4EVER>!! KOMENT PLIX |
SUhasuaHSaushUSHsuhAUSHA
DOBRE, GZ Xd |
video.google.pl plz;(
|
hmm
Dlaczego napisales ze minimalnie 30 sorciem?
Przeciez 23 lvla mozna zabic np 27 przy pomocy berserka, wiec mysle ze mniejszym lvlem tez da rade ale pomysl dobry z tym ze nie zawsze koles bedzie mial kase w bp :) ~~Hail Manhattan~~ |
Heh, trochę sobie zarobiłeś.
|
Cytuj:
Czy ja wiem czy taki evul? Stawiasz na otwartym terenie fe ktore jest okropnie wolne = nie jestes wielki evul. |
hehe niektorzy przesadzili z tym ile zarobil ale nie jest zle ;-)
9\10 za mile pkowanko ]:-> |
Nie kazdy jest tak inteligenty zeby caly loot niesc w bp jak powiedzial kolega wyzej, nieraz ludzie sie wykazuja intelektem i wyslaja parcelka.
Gratki dla ciebie :) |
Jego teksty sa zajebiste i te minki po kazdym zdaniu. xD
08:40 Darth Vadrer [23]: przejebales sobie 08:40 Darth Vadrer [23]: ;] 08:40 Darth Vadrer [23]: hunted by izmoks 08:40 Darth Vadrer [23]: ;] 08:40 Darth Vadrer [23]: blome sitlana ja bohaterska of sorek izmoks 08:40 Darth Vadrer [23]: ;] 08:40 Darth Vadrer [23]: powodzenia 08:40 Darth Vadrer [23]: ;] 08:40 Darth Vadrer [23]: bedzisz mi ssal jak padniesz na ziemie 08:40 Darth Vadrer [23]: ;] |
no prosze loot mysle ze dopisal
gz dla pana ;) |
W sumie to dobry sposób na pk noobami - jak się trafi taki koleś to jest gwarantowany zysk :)
|
To nazywasz evul pk? Loot tez był taki sobie.
|
fajna akcja i dobry loocik : P heh koles zaczyna wiac i nagle zmienia kierunek na przeciwny x.x
|
Cytuj:
Evul nie oznacza tej jednej akcji ;] bylo ich wiecej Mar 22 2007, 14:13:34 CET Killed Zeniser Hart at Level 59 unjustified Mar 22 2007, 13:50:56 CET Killed Lodung at Level 49 unjustified Mar 16 2007, 10:22:47 CET Killed Ivoire at Level 55 unjustified Mar 21 2007, 11:20:34 CET Killed Xarkai at Level 46 unjustified |
Rzeczywiscie bardzo fajny spsób ale widac ze koles plakal przed monitorem co chwile zadowolone emoty omg!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |