![]() |
Koncerty :)
Zakładam zespół (muzyczny nie downa)-jak masz jakiś instrument,i pewne zdolności ;) to możesz się dołączyć.Znaleźć mnie można w Kaz albo Ab.Uwaga!!ZESPÓŁ BĘDZIE NA ETERNI!I dla wszystkich: jak już będzie jakiś zespół to będą i koncerty;) Ja będę śpiewał :P Na razie jeszcze nie wiem kiedy te koncerty będą ale jak już nas kilku będzie to się ustali kiedy,gdzie i jak.Dam znać.
|
JAk dla mnie to jest bez sensu!
Bo po co grać?! dla przyjemności?! Wątpie. Kasy dużo na tym się też nie zbije, więc po co???
|
Chyba że będziesz żebrał albo sprzedawał bilety i może ktoś się pozna na sztuce waszej :D
|
No przecież zawsze można grać dla przyjemności.I dla sławy ;)A zresztą jak nie chcecie to nie.Sam będę grał :P
|
A to nie powinno być w innym dziale? Chyba jest coś takiego jak Real Life na tym forum.
|
Temat siedzi w dobrym dziale bo traktuje o zespole TIBIJSKIM a nie z prawdziwego zdarzenia. Nie wiązałbym z tym jednak wielkich nadziei, ponieważ nikt i tak nie będzie przychodził na koncerty, wszyscy raczej wolą stać pod depo i zbierać manę/hp/trenować, albo stać w depo i zajmować normalnym graczom miejsce na serwerze, niż chodzić na takie rzeczy. Jak ja przez 30 minut śpiewałem o złocie to zarobiłem 10 gp.
|
Ja bym mógł zagrać na nerwach 100 levelowcom na Non PvP. A tak wougle jak przyjedziecie do Venore chętnie przyjde ja koncert! :D
|
hmm a co niby sluhajac koncertu niemozna regenerowac many??? gossc zmaiat stac 5 godzin przed depo i tylko zagladac aby jesc ryby i zmieniac runy to nimoze sobe na koncert isc zawsze to mniej sie nudzi:) a za koncerty moze powstac zespol tibijski podruzujacy po miatsach grahjacy koncerty :) przydalby sie taki na isarze :) zawsze to slawe zdobeda no i moze stworza ci ludzie jakas kulture tibijska o tym pomyslales?
|
Po co grać?Czy zawsze według was w Tibii opłacalne jest albo trenowanie albo expowanie albo robienie runów?Tibia to RPG i istnieje jeszcze coś co sie zwie przyjemnośc z odgrywania postaci np.na takim koncercie ale widocznie tego nie rozumiecie bo u większości osób na tym forum pojęcie RPG wiąże się wyłącznie z kompem i hacknslashami :rolleyes:
|
Wedlug mnie pomysl jest zarebisty!!!! Szkoda ze gram na trimerze bo bym zwami pogral, moze bede zakladal zespol (nie downa :P) na trimerze!!!.........zartuje, to nie jest wykonalne
|
Yeah
No czuję się dumny jak czytam takie pochwały :P Postaram się to zorganizować jak najszybciej a jak dobrze pójdzie to się pomyśli o innych światach.Kto wie może będę prekursorem nowej zabawy w Tibii?? :P
|
Ja bardzo chetnie bym sie przylaczyl mam beben i tez jestem w ab na eterni czasami nad depo gram za pieniadze
|
Dla wszystkich którym s8ię nie podoba: STFU plx~
Właśnie przez takich ludzi jak wy tibia nie jest tym czym była 1-2 lata temu!! Nikt się już nie bawi w RPG, każdy tylko expi itd. Ja chętnie przyjde na koncert jak się wbije, może nawet lutnie wezme :P. Popieram idee. A tak BTW: jakieś inspiracje? Co ogólnie gracie? |
racja
bardzo popieram taką akcję, tak samo jak małżeństwa, przynajmniej ta gra nie będzie ograniczać się do samego treningu, robienia run i huntów bo co to za rpg. A jak pierwszy raz zobaczyłem gostka co na trąbce grał to mnie zatkało :)
|
good idea;)!!
Z miłą chęcią się dołącze tylko se kupie instrument, ale powiedzcie jakiego wam brakuje:P. A i może jakaś nazwa:)?? I kto będzie pisał słowa:D?? |
Zajebisty pomysł, jejku takch ludzi trzeba popierać nie wiele jast takich fajnych pomysłów. To juz sie robi nudne jak slyszysz tylko slowa: "hi", "bye" , "thx" , "np" a najczesciej "pk pk pk" , "he is a thief"
ja popieram ten pomysł jak bedzie ten koncert to pisz na forum ja sobie zrobie specjalnie postac na Eterni |
dobry pomysl to stworzenie sztuki teatralnej (np. o EGZORCYZMIE)napewno ktos by przyszedl:) :D
|
Pomysły...
No to może być przecież taka ekipa rozrywkowa że będą się odbywać koncerty...sztuki teatralne i inne rzeczy podobne.BO sam koncert mógłby się znudzić w końcu.No i dobrze by było gdyby pierwszy taki oficjalny koncert odbył się w Carlin bo tam mają ładną salę :P.Zbieramy jak najszybciej ekipę i coś będzie!! Tylko uwaga!! Jak chcesz się dołączyć to się zastanów czy będzie ci sięchciało chodzić z ekipą i grać!! Bo jak ktoś ma chodzić tylko popatrzeć to lepiej żeby był widzem a nie członkiem ekipy.W końcu bilety będą taniutkie, ale nie martwcie się (to do chętnych do przyłączenia) jakiś zarobek na pewno będzie!! A zresztą jak macie grać tylko dla kasy to lepiej w ogóle!! To ma być czysta przyjemność!!Mam w planie zagrać pierwszy koncert już niedlugo więc zgłaszać się do mnie!!
|
ok ja juz zrobilem sobie postac na eterni
jezeli ten koncert sie odbedzie to ja place za bilet 500 gp (naturalenie chce byc w lozy dla vipów :) |
Ta............
ok moge sie dołonczyć! prosze o kontakt na gg 8) jeżeli bilety bendą!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08. |