![]() |
Pomysł na nową grupę: II Wojna światowa
A więc, dziś na historii wpadł mi pomysł na nową grupę dla ludzi interesujących się drugą wojną światową, która ma wieeelkie znaczenie w historii. Rozmowy byłyby o różnych zdarzeniach, maszynach, walkach, krajach, etc. PS. Gdyby grupa powstała, przydałby się drugi leader :P
Nazwa: II Wojna światowa Ranga: Nie wiem do końca, ale w planach jest "Soldier" |
Niegłupi pomysł Virusmaxi... Jak powstanie to ja się piszę
|
Może nawet bym się na to pisał ; o
|
Przesadzacie z tymi pomysłami, grupa nie powstanie.
|
Pomysł dobry, ale teraz nie przejdzie. Ostatnio Khan chciał założyć grupę ludzi tworzących muzykę, ale jak to napisał "na razie z przyczyn technicznych Sir Drom nie chce dodawać nowych grup". Może za jakiś czas... B)
|
Rotfl ; ).
- To ja chcę grupę miłośników szydełkowania! - A dupa, bo to mi Drom założy grupę - ludzie interesujący się wojnami greckimi - To ja chcę za to grupę miłośników Imperium Rzymskiego! I tak do n-tej można wymieniać. |
Już pisałem to kiedyś, w innym temacie z propozycją nowej grupy, ale napiszę jeszcze raz.
Nie ma sensu zakładać grup o tak wąskim kręgu tematycznym. Nawet gdyby ta grupa powstała to upadłaby góra po miesiącu. Za mało będzie ludzi aktywnie działających w grupie i szybko skończą wam się tematy. Załóżcie sobie konta na forach zajmujących się daną dziedziną, ewentualnie sami załóżcie forum. Tam będziecie mogli dyskutować do woli i to z większą liczbą osób. Wam chyba jednak bardziej zależy na byciu liderem czegokolwiek i posiadania fajnego napisu pod nickiem, niż na rozmowach i dyskusji o II Wojnie Światowej. |
Fora.pl od czego jest?
Zresztą ja bym pokasował te wszystkie grupy i zostawił MTA i parapsycholi :P |
Nie prościej założyć grupę ogólnie zajmującą się historią(+ militaria)? Czemu trzeba zrobić grupę o samej II ww.?
Niech będzie grupa o wszystkich wojnach,militariach,całej historii etc. Ja się na to piszę,głupim by nie było. O czym byśmy gadali? : Temat1 : Twoja ulubiona postać historyczna. Temat2 : Twoja wizja IIIww. Temat3 : Największe bitwy naszych czasów (omówienie etc.) Temat4 : Twoje ulubione czasy (chodzi tutaj o wojny,wiem że trudno powiedzieć "ulubione" o wojnach,ale jednak niektórzy wolą Wojny sparty,a inni wolą dyskutować o tym,że armia austriacka za czasów rozbiorów Polski cechowała się szybkością,i to dawało im wiele sukcesów) Temat5 : Lotnictwo nowej generacji! (I tutaj rozmowa o lotnictwie ,nowinkach etc.) Temat6 : Polska misja w Iraku (opinie) Wystarczy? |
A nie lepiej ogółem o histori :>? Można zrobić jakąś podgrupe 2 wś, ale grupa ogółem o historii mogłaby być :)
|
Cytuj:
Pisałem do Drom'a żeby założyć grupę o książka, tak jak jest o filmach ale mnie olał. Też będę Cię olewał Panie Dr.Omaderze!:p |
Na razie Drom nie zakłada żadnych grup i tak więc to nie ma sensu. Podejrzewam, że gdy funkcję tę wznowi w swej działaności nie omieszka nas o tym poinformować ; )
Cytuj:
|
Ordo Invictis bylo fajne, przez pierwsze 2 tygodnie. Jak byly nowe tematy, nowe posty. Potem padlo. Tak samo jest teraz z filmami, tak samo bedzie z ksiazkami, zapewne tez tak bedzie z podgrupa o historii. Nawet grupa-rzeka pt "Wiara" ostatnio miernie sie trzyma...
|
Heh, czyli mogę już zapomnieć o grupie.. :D
|
jak Was Dromek oleje to pokolenie.eu wita z otwartymi rękoma, prawdopodobnie.
|
beznadzieja...
|
Mi by pomysł autora tematu pasował, ale imho na grupę to zbyt ścisłe zainteresowanie (tzn. za mały zakres, tematy by się skończyły...)
|
Trudno.
PS.Do tych co piszą o "fora.pl" i innych forach etc. TO DLACZEGO WOGÓLE ISTNIEJĄ JAKIEŚ GRUPY? :P |
Cytuj:
@topic, Myślę tak jak Fiszbin. Ludziom bardziej by zależało na podpisie pod nickiem, a ewentualnym liderom na posiadaniu swojej grupy. Tematy by się wyczerpały po kilku tygodniach. Jest to zbyt wąskie grono wydarzeń żeby móc miesiącami o nich rozprawiać. Aczkolwiek jeśli Virusmaxi pokazał nam swoją ponadprzeciętną charyzmę i pomysłowość, czyniąc grupę bardzo ciekawą, wtedy miałaby sporo członków. Kiedyś chciałem założyć grupę fanów militariów, z tego co pamiętam to Drom nie był zainteresowany propozycją. PS. Sugerując się kilkoma innymi tematami, stwierdzam, że połowa nie ma pojęcia o II wojnie. A szkoda. |
Cytuj:
Co do propozycji - najlepiej dac juz grupe ogolnie o wojnach, ktore mialy miejsce w przeszlosci i te przyszle. Do takiej grupy wpisalbym sie na pewno. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |