![]() |
Berylia 70 ms niszczy 54 ed. Po czym wpada KH
|
Ladnie ladnie no Alicus mogl cie zabil przy ucieczce mort hur lub ue.
Ale bardziej mi sie wydaje ze ty wykazales sie pvp niz alicus jego brakiem. Gratuluje :) |
Hail KH!!!:cup:
|
:)
GZ :)
Jezeli juz jestes "hunted" i nie masz po co wracac mozesz z nami powalczyc "Too Late" B) PS. KH Bez bota to jest Polefka :) |
Nastepny polaczek który twierdzi że nie tykalny przez KH
Ale pokazałes klase |
Łe, do dupy, nawet loota nie widziałem, a gdyby ten sork po wbiciu w tombie za teleport zajebał UE to tyle by Cie było widać. (jeśli autor tematu jest kamerzystą ;p)
|
Ładnie się trzymałes PvP pokazałeś;]
|
tyyyyyyyn jaki chcesz zabić Jezusa
20:44 Nertox [53]: zajebe cie 20:44 Nertox [53]: jezu edit dla głupich Wiem że chodzi o typa który go zabił a nie oprawdziwego jezusa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co skasowali? |
to fraper mysli ze bdproxy juz nie istnieje ?
w bledzie jestes, stary. |
Fuks ;)
Hah! Sam używam bdproxy :P i Jestem na 100% pewien ze Kh all maja bocika :>
Gdzieś na youtube jest filmik 1 minutowy i pokazane sa combo przez stare Kh :P radze sie temu przyjrzeć :evul: |
Cytuj:
Gdyby nie skasowali tych 3 graczy, to oni byli silnikiem napedowym w KH. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HAHAHA Jeżu nie spodziewałem sie że ktos wogule wstawi linka do twojego filmu (chujnia ze placiles 60k) Jeżyk wiecej takich akcji ;] Jeżu w tibi z sd masz cela a w rl to zeza masz jak skurwysyn ;D pozdro
|
Cytuj:
|
A tu co nie co o "Spartanach"
Powiem tyle oni lubia PA -.- Apr 15 2007, 21:46:58 CEST Killed at Level 32 by Seismo To jest to na co ich stać bo widocznie wiekszego lvl'a cienzko ubic ;) A dla tych co nie wieza to mam ss'ki :) http://img46.imageshack.us/img46/2194/tibia0064sp8.jpg http://img46.imageshack.us/img46/5407/tibia0065cj9.jpg Czymałem sie dzielnie ale niestety 32 knightem jest cienzko uciec przed kilkoma 100+ lvl'ami i wiem ze jakbym mial okolo 40 lvl to bym spokojnie uciekl ale co tu duzo mowic "life is brutal" ;p PoZdRo i 3m cie sie |
@Maestrotrampek
I tak nikt tego nie sciagnie SCR., Noob. @Filmik : ladnie ich okiwales :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |