![]() |
120 ek pada ladna akcja
|
Lol? Ładna akcja? Made my day =)
Strzelanie na chama sdkami, zero organizacji, słyszeliście kiedyś o combach, ventrilo\teamspeak? Omfg... |
piękna akcja lol2 buahahahah żalowi jesteście
|
fajna macie organizacje, chlopaki.
smiac mi sie chce |
@up up
jeden napisal reszta powtarza -.- chodzi mi o poczatek filmu to byla niezla akcja co do zabicia tego 120ek to w sumie moglo by byc lepiej |
Beznadzieja! Nie mam pojecia jak chcecie wygrac ta wojne , no chyba ze Wasi przeciwnicy sa tacy zajebisci jak wy to macie szanse :o
@ bardzo ladna akcja.... ten film pokazuje jaki knight jest zajebisty :) okolo 10 sorcow i nie moga go zabic.. zalosne |
Cytuj:
|
hahaha zajebista organiazcja i wogole zajebiesty film hahaha
21:26 Elessar Turgon [103]: 3 sds 21:26 Elessar Turgon [103]: plz nice ile on mial sd ogolnie 2 ? wogole taki najt z tyloma sorcami na plecach powinien pasc w 4 sek. ok oni chcieli nam pokazac jak sie nie ciula ok 5 4 3 2 1 ups ! :/ aha polecam Teamspeak albo Ventrilo bo inaczej daleko nie zajdziecie |
22:07 Sir Ven Krazy [7]: to teraz mnie sluchaj
22:07 Sir Ven Krazy [7]: i spadaj z krzesla 22:07 Sir Ven Krazy [7]: tydzien temu 22:07 Sir Ven Krazy [7]: dalem keyloggera na forum o cs 22:07 Sir Ven Krazy [7]: wczoraj ktos go sciagnal i wpisal passy do tibi 22:07 Sir Ven Krazy [7]: wbijam na konto na tibia.com 22:07 Sir Ven Krazy [7]: a tam 20 nb charow 22:07 Sir Ven Krazy [7]: rozne swiaty 22:07 Sir Ven Krazy [7]: oO 22:07 Sir Ven Krazy [7]: lekkie zdziwienie To ja z boarda nic nie sciagam juz >.< troche sie z nim meczyliscie :~~ ale wazne ,ze padl xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |