![]() |
Dragon lair(land) sorkiem solo
czy moge isc na dragon lair sorkiem 38lvl 50 magic lvl solo??(z sumonowanymi dsami)
i czy mógłby mi ktos zamieścić mapke żebym sie nie wrąbał na dragon lorda |
Mozesz. Najlepiej popros jakiegos knighta, ktory tam czesto chodzi, o pokazanie terenu. Z mapki sie nie nauczysz. Pozatym po powierzchni dle nie biegaja ;)
|
Żeby iść do dragonlandu trzeba mieć pacca ??jeżeli nie to jak tam trafić ??
|
a czy mozna tam trafic na trzy smoki jednoczesnie(mniej wiecej w jednym miejscu)??
bo jezeli tak to z decia taki lekki wiekszy zonk:( |
Cytuj:
Wiec na 3 tez mozna trafic. Najwiekszy spawn to 15 smokow w duzym pokoju. |
@Masel
jakbys hunotwal na podwojnym spawnie smokow na powierzchni kolo wierzy z dl'em to powinienes bez problemu. bijesz je pojedynczo - nie 2 na raz, a sa blisko siebie respia sie co 3 minuty wiec calkiem sympatycznie gorzej jak ktos przyjdzie dl'a tam huntowac to zonk bo Ci beda resp blokowac :( wez jakiegos silniejszego palka czy rycka niech Ci pokaze co gdzei jest zebys zwiedziajac na dl nie zawedrowal czy resp 7 - bo blisko double :] @alien06 Dragon's Lair jest na poludniowy-zachod od venore. a wiec dla facc- rownierz |
Jakbys troche poszukal .... to bys znalazl ... w moich postach a zalozylem ich troche o dragonach i dragon landzie poruszalem sprawy smokow :)
moglbym CI podac linki ale chyba nie bedziesz az tak wygodny i wyrazisz cos swojej inicjatywy :) pozdro |
więc jak moge iść czy nie bardzo??
wziołbym np. bp mfów, bp sd, bp uhow i na full bp hmmow i explosionow + dwa dsy aha mam na myśli smoki na powierzchni bo na dół i tak bede sie bał zejść:P pozdrawiam |
z bp sd to dlugo nie pochuntujesz
|
czemu z bp sd mam dlugo nie pohuntować??
przeciez sd to biore tylko na nagle wypadki kiedy wyskoczy mi troche wiecej smokow niz mialo wyskoczyc(:P) lub cos w tym stylu bo normalnie to bede atakowal z hmm/explosionów |
Ja powiem tak...raz tam byłem i po 4 sec. dostałem combo :D i "You are dead" ... od tamtego czasu mam uraz do tego miejsca... :(
|
bla bla ...
na nowych terenach sa spawny z 4 dragami, wchodzisz ue i tyle, a 1 bp sd spokojnie wystarczy mi sie udaje jusz tylko z hmm rozwalac ...
|
Drag
Moim skromnym zdaniem mozesz chodzic na dragona na ocnajmniej 35 lv z bp wszelkich runek bez problemu, 2 dni temu bylem z kumplem palem (też jestem palem) na 20 na pojedyńczy respawn smoka koło kaz i zjechaliśmy go a miałem tylkok 3 uh :D smoki są cool bo duzo expa i dobre przedmioty
jak potrenuje wybieram sie na Dragon Lorda :D |
Cytuj:
który lvl i profesja??:( |
Ostatniomi czasy zawędrowałem tam aż 3 razy. Za każdym razem dead. Pierwsza, to pomoc kumplowi jak go osaczyl Pk (45 lvl royal). Następne to próba blokowania DL'a na 30 lvl (zabilismy jednego, drugi szajby dostał), no i trzeci raz, który miał być z summonami, ale zajeli respa więc wyglądało to tak (filmik w TibiCam):
Dragon liar by Kozasasso |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |