![]() |
Pro-Babcia kontra TP.
Pro-Babcia
Jest to prze sympatyczna babcia. Tylko się śmiać polecam to wszystkim. Słucham tego od 30 min i ciągle się śmieje :D hehehe. Jeśli sie ktoś boi ze to keyloger to wrzuce na wrzuta.pl i nie bedzie problemu poza tym plik jest wav. :) POLECAM WSZYTSKIM !! MILE WIDZIANE KOMENTARZE NA TEMAT TEJ BABCI :D |
Biedna stara kobieta.
|
niezla poleffka zarababiste xDD
|
TA BABCIA MNIE ROZBIJA HAHAHAHHAHAHA8o 8o 8o 8o
|
Super. Ale trochę mi tej babki żal. ;)
|
@up
No tak ;> Nie dosc ze nie moze chodzic,smaruje noge zelem,to jeszcze cos ze sluchem ma nie tak ;F |
Imo to jest wał.
Po 1. takie coś nie może się przedostać do publicznej informacji, chyba że ta staruszka wyrazi zgode(rofl'lmao) Po 2. Ta babka z TP nie była za bardzo rozgarnięta, więc sama by tego nie opublikowała Po 3. Babcia słyszała to co chciała słyszeć, albo pojebały jej się słowa komputer z chodzeniem. |
Nie dziala mi ten plik pod winampem.
|
Hahahahah nie no dobre :)
|
Cytuj:
|
Mi bardziej żal tej kobiety, niż babci.
|
ROTLF !!!!
Super xd Up:zgadzam się z Tobą |
Masz komputer?
tak O! a internet? no przychodz |
Nie no w sumie to ja sie nie będę śmiać. Jakoś tylko dziwi mnie ze ona jedno zdanie słyszy dobrze, a drugie źle :D
|
Cytuj:
dla mnie to wogole nie bylo smieszne wy tez jak bedziecie starzy i glupi to moze was ktos tak nagra i tez bedzie wylec nie mowie ze cos tam bronie tej babci czy jaki chuj ale poprostu starosc nie radosc |
macie do niej numer
pls dajcie!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |