![]() |
Co sie moglo stac ??
Wpisuje numer i haslo do swojego konta czekam sekunde i wyskakuje tohttp://republika.pl/szumek20/oco%20chodzi.JPG
oco w tym chodzi czekam juz wiecej niz pare minut. Tak sie dzieje z moimi dwoma kontami. Trzecie konto jest wporzadku i normalnie se moge pograc. Prosze o wasze opinie co sie moglo stac. |
W doslownym tlumaczeniu oznacza "KONTO WYLACZONE NA 5 MINUT. PROSIMY ZACZEKAC"ale moze to pottrwa jeden dzien, nie wime poczekaj i moze problem sam sie rozwiaze :P
|
Też często mamk takie coś!
Jest to denerwujące, ale mi zazwyczaj po 2 minutach znowu aktywują konto.
|
Niemoge wejsc na zadne z moich 2 kont.
Obawiam sie najgorszego ze zostalem zhakowany. Jak wpisuje pierwzy raz numer to pokazuje mi ze dane sa niepoprawne gdzy operacje powtarzam to pojawia sie wyzej wymieniony komunikat. Probowalem wejsc na konto na stronie www.tibia.com tez nic. A tak sie fajnie gralo. |
W moim mniemaniu to ktos dorwal twoj numer konta i teraz prubuje na hama znalez haslo metoda prob i bledow, na twoim miejscu wszedl bym na stronie na swoj profil i zmienil chaslo natakie z 24+ znakow + z innego konta zglosil ze ktos sie prubuje dopierac do tojego konta do CIP.
|
Ja mialem to samo i wlasnie dzisiaj dostalem nowe haslo po moim zglkoszeni na www.tibia.com o nieprawidlowych danych, dostalem nowwe chaslo wchodze patrze a tu nie ma :
Plecaka i wszystko co w nim bylo Nie ma Wedki Nie ma Tarczy Zamiast C-Mace dostalem - Two Handed Sword I zamiast studded legs - Brass legs ! Wielkie nieporozumienie! ;( |
@Gremlin:
tak jak ja walnąłem hasło na gadulca... ~35 znaków i potem sie drapałem w dyńkę O C B. po prostu ktoś chce się na ciebie zalogować, a to z blokowaniem kont na 5 minut to bez sensu, bo to ze strony serwera nie akceptują czasem hasła, a konto i tak ci blokują... a jak ktos chce się zalogowac na twoją postać metodą pró i błędów to wystarczy że wejdzie na tibia.com>my account> i bedzie próbował, bo tam nie ma czegoś takiego jak blokowanie accounta... bezsens, absurd i wprowadzanie biednych ludzi w błąd... |
no i ci hakerzy frajerzy bo gdyby korzystali z tibia.com to:
- nikt by się nie dowiedział że chca jakieś konto zhakować -kolo ktorego to konto mógłbyu przez ten czas zdobyć więcej kasy, a tak sie nie może zalogować |
Juz wszystko wporzadku.
Wyslalem prosbe o zmiane hasla i zdazylem. Mam swoje postacie uffffff kamien z serca. Temat do zamkniecia jak ktos mysli ze nabijam posty to jest w bledzie. Ale moze komus jeszcze ten temat pomoze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |