Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Tajemnica potęgi pewnej gildi... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124799)

Khadagan 12-04-2007 21:26

Tajemnica potęgi pewnej gildi...

http://img131.imageshack.us/img131/9105/05042007ej0.jpg
Na tym obrazku widać jak bardzo wystraszyli sie panowie z pewnej gildi po tym jak obiecałem im ze nie dadzą rady wbić rekordu w kupowaniu mf . Brzmi absurdalnie ? owszem i jest . Pewien extutor łamiąc kilka zasad tibi usiłował mnie zastraszyć abym nie probował uniemożliwić wbicia tego rekordu. Jak później sie okazało nie chodziło o kupowanie mf a o wbicie ponad 10,5kk expa w jeden dzień . przy okazji tego dziwnego incydentu natrafiłem na nikczemny proceder uciskania słabszych graczy przez starych wyjadaczy. układy owego gracza z mistrzem powodują niemałą ilość problemów mojej gildi. "[175]: jezeli bedziecie podskakiwac tak dalej to kariera dla niektorych osob z waszej gili zakonczy sie bardzo szybko". tym zdaniem potwierdził swój bardzo agresywny charakter oraz odsłonił jakim sposobem członkowie tej gildi biją level za levelem uciekając przed prawem i innymi playerami. przypominając temat driti sprzed paru tygodni mozna zaobserwować jak bardzo niegodni zaufania sa Ci gracze... ciesząc sie ze sami zblokowali dritie mowiac ze nic im nie mozna zrobic gdy tylko przyjdzie co do czego uciekaja sie do klamstw falszywych raportow zasłaniają sie prawami które sami łamią... gdy koneksje z mistrzami zapewniaja im nietykalność

Kiwix 12-04-2007 21:48

nvm
<10 znakow>

Plawgo 12-04-2007 21:50

Miejmy nadzieje, ze tym razem nasz doktorek nie usunie tego postu :)

Zapewne wiekszosc z Was nie pamieta jak Herganon oglosil sie "wladca polakow" i zapewne wiekszosc z Was nie zna jego rasistowskich pogladow.
Wystarczy troche pogrzebac w archiwach forum tibi.pl..
Ale co tam, najlepiej jak najszybciej o tym zapomniec, i stac sie jego najlepszym kolega, zaprosic go do gildii, i razem z nim uprzykszac zycie innym.. Co nie, Panie Tadeuszu? Moze sam nam powiesz, ile razy slyszales, ze Hitler odwiedzi Twoich rodzicow..? Przypomnij sobie jak Ciebie traktowano jak smiecia, prawda boli, co? O kazdym z nich wypowiadac sie nie bede, bo moglbym napisac ksiazke.
To wlasnie sa "Ruthlessi"

Kiwix 12-04-2007 21:54

<nvm>

<10 znakow>

Foksik 12-04-2007 22:28

Szczerze dla mnie to trochę hmm , żałosne ?

Mój stosunek do rtl. jest powszechnie znany wiec oszczędzę sobie długiego komentarza, nadmienię tylko że dla mnie "kumplowanie" Się z herganonem po tym jak sie odnosił do nich samych wcześniej było by hmmm poniżające???

Pewne postawy w tej gilldi są co najmniej żenujące.... Nawet gdy zna się kogoś czy tam jakiegoś komendanta, to nie wiem czy to jest fakt którym należy się szczycić.

Jak zamierza się coś komuś naprawdę zrobić to się tym nie chwali wszystkim do dokoła, jak panienka która straciła dziewictwo, tylko się to robi.

Najlepiej nabrać trochę skromności I mieć na uwadze że inni też wiele mogą tylko nie chwalą sie tym, a wy robicie z siebie pośmiewisko

Na koniec pozdrowienia dla "droma" wielkiego orędownika tej gildi to tez dla mnie jest obciach że koleżka który jest powszechnie szanowany robi z siebie stronę w tym "konflikcie" kasując posty na forum tibia.pl o wielkiej gildi rtl tylko dlatego ze uważa ich niby za swoich przyjaciół.

A wiesz myślę drogi dromie że oni lubią cię tylko za to, ze możesz napisać newsa że to wielkie rtl. zrobiło pierwsze w tibi poi... ewentualnie pokasować posty w których ludzie piszą o nich źle...

Dodzio_Szczodre 13-04-2007 17:11

SOTDA kiedyś był szanowanym graczem, lecz teraz nie mam zdania, lecz to co pisze na tym ssie to zachowuje się jak ciota

Aversin 13-04-2007 18:14

Fakt twierdzenia, że ma się możliwości i zna GMa, nie oznacza iż te możliwości są realne.

Bandzioch 13-04-2007 18:22

Znam Stolcerer of the dark age z Rl i powiem wam ze nawet w Rl zachowuje sie jak faja!

Ale wina pewnie lezy po obu stronach... Normalni ludzie, nie obrazajac nikogo rezygnuja z non-pvp i zalatwiaja to normalnie za pomoca wojen itp... A coz moze zrobic taki chlopaczek na non-pvp? grozic GMem i raportem... Dlatego zlazlem z harmoni na inny serw ;)

Pyro Aris 13-04-2007 21:56

chcialbym ,zeby Drom sie wypowiedzial na temat swojej gildii

murarz89 15-04-2007 14:45

gdyby u mnie sie dowiedzieli ze ktos poszedl do kogos na paly pogonic bo mu przez gre grozil to by go wysmiali i nie byl juz szanowany a nawet by jeszcze w leb dostal a wiec jak ktos by zobaczyl ta rozmowe z sotda to by pomyslal ze na noob-pvp graja same cioty (bez kilku wyjatkow pewnie tak jest) a widzac po zachowaniu tego co reportowal i grozil policja to sadze ze nie ma wiecej niz 16 lat a rozmowa na osiedlu jest w stylu "lokurwa MPA mi dzisiaj z demona polecialo"
tyle powiem:)

Silvaeris 15-04-2007 14:53

Kiwix, wnioskując z tego ssa z logiem rozmowy mogę powiedzieć z 99% pewnością tyle:

1)gość nie ma absolutnie ŻADNYCH znajomości ani wpływu na to kto i kiedy zostanie zbanowany, ponad to co każdy normalny gracz (czyli ctrl+R i spamowanie GM board)
2)nie wie nawet na jakiej zasadzie to wszystko działa (senior tutorzy tłumaczący rozmowy dla CS....ihaha)
3)jest nienormalny (myk z policją)
4)jest bardzo sfrustrowanym człowiekiem 8o

Pyro Aris 15-04-2007 17:28

ja bym sie leszczem nie przejmowal ,a znajac moj charakter bym go zwyzywal troche ;d

mantra 15-04-2007 23:10

Mnie interesuje zupełnie inna sprawa. Od długiego czasu Achon chwali się Thunder Hammerem.Mam pytanie.
Czy ktokolwiek z was widział tego młotka u niego albo kogoś z Ruthless, bo dziwne by było żeby nie wystawił go na widok publiczny. Przecież tarcza pojawiła sie natychmiast. Czyżby nasz Achon miał przerost ambicji i wszędzie chce być pierwszym? Notabene padł dzisiaj razem z Herganonem na POI, wiec wcale nie jest niezniszczalny jak się wszystkim przedstawia.

NaRuTo__xD 06-05-2007 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcerer of the dark age (Post 1411140)
Position: Senior Tutor

Nie lamalem zasad, a jezeli juz to wskaz mi ktora. Tak rozmawialem z Iscenem w jakim przypadku akcje LP moga zakonczyc sie notatkami lub banem. Nie napisalem tego w rozmowie bo po co mam wam ulatwiac unikanie takich sytuacji?

Jakie tam uklady? Jakie tam problemy? Gm przychodzi wam hunty niszczyc czy jak ? ^^

Moze i jestem agresywny, ale tylko i wylacznie dla tych ktorzy na to zasluguja, ostrzegalem nie raz ze jezeli jeszcze raz ktos mi bedzie probowal przeszkadzac w expie, nie bede juz mily dla LP. Zreszta sam przyznasz ze nigdy nie wpadalem do was by niszczyc hunty ^^

Channel saved at Sat Apr 07 01:56:33 2007
00:57 Bloni [133]: ty masz jakies specjalen uklady z gm ?
00:57 Sorcerer of the dark age [176]: a co ? ;]
00:58 Bloni [133]: to dziwne ze jak wy go wzywacie to zjawia sie w 3 min a do nas nie przyjdzie
00:58 Bloni [133]: a jak juz to spozniony
01:00 Bloni [133]: dowiem sie czy nie ?
01:00 Sorcerer of the dark age [176]: :)

@Bandzioch
zakladam ze jestes ta osoba ktorej ostatnio staralem sie pomoc jak w leb butelka dostal za zle spojrzenie

@murarz89
nie wiesz gdzie gram/gralem i dlaczego gram na non pvp to siedz cicho

I teraz jesteś pro?

Kasztaniaczek 06-05-2007 11:16

@Sorcerer
Za to twoim evul kumple owszem ;)

btw. Czekac jak Drom usunie temat, bo ktos obraza jego "kumpli"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13.