![]() |
Kogo najchętniej zabijasz!!!
|
oddalem glos na trolle i orki . najbardziej lubie zabijac spidery ale w byl wybor gdzie moglem wybrac dwa stwory ktore lubie zabijac na rooku
|
Ja najbardziej lubie raty i cave rat, ale ze byly z waspami ktorych najbardziej nie lubie to wybralem wszystko.
Co to za polaczenie wogole raty/weze/waspy??? Trzeba bylo zrobic grupe bugi/roty/jelenie tak samo by pasowalo. |
najlepsze mi się wydaje do expowania, że są pająki na zachodzie, a najbardziej lubię, wręcz kocham expować na skeletonach i na rotach pod grobami...
|
Najchętniej na rooku zabijam szkelety. Dlaczego ? Bo to nie jest bardzo trudne. Bo mają fajny loot i można szybko zarobić. I jak się je zabija to nie trzeba kupować pochodni tylko znajduje się je w szkielecie. Dlatego lubię je zabijać :]
|
Ta ostatnia odpowiedz ... =P
A tak szczeze to wybralem opcje Troll/Orc/Orc Spearman chociaz chyba walcze z kazdym potworem jakiego napotkam ... ;) |
hmm... kogo lubie zabijac? no niewiem wszystko zabijam co napotkam Heh ale najchetniej zabijał bym bugi,szkieletory no i moze trochu pajaki :)
Pozdrowienia for @ll:] |
Najlepsze są trolle i orki
|
Wolves + Trolls + Orcs RULEZ ;)
|
Co jak co ale pk daje zwykle najlepszego loota z tego co tu widze :D:D:D:D:D:D:D
|
Zabijam kazdego stworka jaki znajdzie sie w zasiegu mojego wzroku. Zawsze to punkty exp.
|
Wszystko zabijam co nadejdzie mi w dorge, czy to rat czy minotaur to nie ma znaczenia =]
|
ale niewiedzialem gdzie to ma byc na rooku czy na mainia wiec zaznaczylem orci bo uwielbiam je ubijac a jeszcze bardziej lubie ich loota
|
ja tam zabijam co mi naskoczy z PK się jeszcze nie spotkałem ale zabijam inne stwory.Na PK wybiorę się na 8lvl.
|
Cytuj:
|
Dla tych co niewiedzą PK znaczy po polsku zabujce graczy(o ile jest to nieuzasadnione zabujstwo)
|
Odpowiedź jest prosta:
Najchętniej zabijam POTWORY(słabsze odemnie) |
Ja zaznaczyłem możliwość : Skeleton/Rotworm/Minotaur, ponieważ uwielbiam polować na roty (tam za trucizną). Poza tym takze uwielbiam zabijać minosa na skale, ponieważ mało ludzi tam jest, a noobów nie spotkałem :D Ale na przykład dzisiejszy hunt na roty nie był opłacalny :( Wydałem 280 gp na 2 antidote i 3 lifefluidy, a w zamian dostałem z 4 rotów 30 gp i 3 hamy :P
|
Błąd w liczeniu :D 260 gp wydałem :D:D:D
|
Ja najchętniej na Rookardzie zabijam raty "szczury" bo najszybciej można zarobić kase . Niezawasze mi się udaje coś sprzedać na targu . A tak wogule to szczury prawie nic nie odejmują życia. :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10. |