![]() |
pk hiberna trap
|
WOW!!!!!!111111111 Jestescie super !!!!!!!! zabiliscie 34 knighta w 3 osoby bez powodu :) naprawde zal mi was
|
Evul pg pk max super zajebiscie. Jeden nie atakowal wogole a drugi nie wie pewnie do teraz co spadlo. Wysilcie sie more plx -.-
|
@2up
WOW !!!!!!!!!!!!11 Prawie nie miales przy sobie uhow na skillowaniu i ubily cie 3 osoby !!! Naprawde zal mi ciebie! PS. Ja tam chyba 1 uha widzialem :confused: max 2. |
Zalisz sie czy chwalisz Z j e b i e?:confused: :confused:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szybka akcja, ale za dużo przekleństw.
|
chyba już wszyscy wyśmiali kolegę więc ja nie będę mu już przykrości sprawiał :P a nawet pochwale: BRAWA!!!
|
Cytuj:
@ponn, esther: Swoj broni swego, nie liczylem na "normalny" komentarz od was. @korzen999 jak moze bys cos pg pk?! Jesli uwazasz ze to jest zal.pl to ok. czekam na twoje pk i pokazesz mi jak zabijasz super hajg leweli !!111oneone -.-' EDIT: ołłł zapomnialem ze grasz na noob-pvp i nie mozesz pk'owac :( |
Może już wystarczy tej żałosnej wymiany zdań?
Nie mam nic do waszego zorganizowania czy akcji. Knight zlamił, że na start nie pozabijał slimów, chociaż - nie oszukujmy się, nie miał szans się wydostać. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to motyw z lootem, nie ma co, macie zaufanych kumpli, co nawet uczciwie ciała nie pokażą. |
Razz ~ Zal
Naprawde chlopak sobie skiluje , nic wam niezawinil , a wy go zabijacie -.- tak jak ja bym spotkal twoja matke na ulicy i tak oklepal jej morde ze bys jej w domu nie poznal (bez zadnego reason oczywiscie) Chodz ze mna sie zmiezysz :) ( btw mzoe byc was nawet 10 ~ ) |
@donas:
Tylko ze wlasnie my jestesmy uczciwi, i wszystko opiera sie na zaufaniu. Fakt, moglem pokazac cialo reszcie ekipy, moj blad. @vizharan: Czy ktos musi komus zawinic? czy na normalbym swiecie pvp musi byc powod? nie mozna pk'owac bez niego? Bardziej zalosne sa twoje porownania swiata normalnego z swiatem tibii. btw.jestes zdolny oklepac "morde" starszej kobiecie? wspolczuje Ci.. |
poweidzialem na przyklad -.-
mi jest ciebie zal jak ty bys sie czul bedac glupim knightem skilujacym po 20h na jednego skila zeby jakis idiota ktoremu sie nudzi cie zabil ? |
Lol oceniajcie zorganizowanie akcji a nie rozważajcie nad losem tego knighta moim zdaniem od tego jest pvp...
a co do filmu to hom... nie jest tak źle ;d ważne że kogoś zabiliście ^^ |
Po 1
Żadna fajna akcja, chłopak był w miejscu z wyjściem 1 sqm w dodatku otoczony przez slimy... Co to za problem z trapem? Po 2 Raoze~ większego n00ba nie widziałem: 23:25 Raozetori [42]: i nie krasc lootow A w końcu sam ukradł... Dziecko neo. I proszę nie komentuj nie próbuj się tłumaczyć, nie pogrążaj sie... Po 3 Znów Razoe~ Rzucać na 40+ lvlu mana shielda na 1 witchu, full profeska. Po 4 Ktoś tam up mówił, że ten knight się 2 razy UHnął, ja szczególnie uwagi nie przywiązując do tego lekko żałosnego filmu, naliczyłem conajmniej z 10-15 UHów. |
@up:
a ja uwazam ze dobrze zrobilem zazucajac mana shielda bo nie musialem marnowac czasu na e gran tylko moglem w kazdej chwili sd walnac. @znow up: ukradlem loota? nie wiesz tego to sie nie wypowiadaj. nastepny mistrz i evul pro gammer >.< zapytaj reszty ekipy czy podzielielm loot. Idiota. @visharan: ciekawe czy bys sie tak wypowiadal jakbym zabil 70 najta 40 sorcem na xerenie. ze by ci go zal bylo itp. zal mi jest ciebie bo nie pokazujesz wlasnego zdania ale sie pucujesz. Tyle mego. koncze offtop. kto chce dalej nazekac, prosze bardzo. Enjoy. |
Cytuj:
Jak ty kogos zabijesz to stoisz 10 min przegladajac loota czy biegniesz z nim w parcelu do skrzynki? |
niechce nikogo usprawiedliwiac ale uwazam iz.
po 1 Vizharan " mi jest ciebie zal jak ty bys sie czul bedac glupim knightem skilujacym po 20h na jednego skila zeby jakis idiota ktoremu sie nudzi cie zabil ?" skomentuje to tak: to jest wlasnie PVP swiat :) a i rozumie ze jestes po stronie "kolegi" (niejestem pewien czy to kolego) po 2 Venderer " Po 2 Raoze~ większego n00ba nie widziałem: 23:25 Raozetori [42]: i nie krasc lootow A w końcu sam ukradł... Dziecko neo. I proszę nie komentuj nie próbuj się tłumaczyć, nie pogrążaj sie.. " skomentuje to tak: loot byl podzielony 15 minut po akcji i uwazam iz sprawiedliwie. po 3 Vanderer " Po 3 Znów Razoe~ Rzucać na 40+ lvlu mana shielda na 1 witchu, full profeska. " skomentuje to tak: masz sorca? bo ja uwazm ze dobrze zrobil ze mana shield. to chyba tyle mego :P P.S Esther~ czasem tak bywa ze sie pada... Trudno trzeba grac dalej. powodzenia w dalszym skilowaniu i grze For All... :PP |
Cytuj:
A skąd moe wiedzieć co było potem? komentuje film baranie. A na filmie jasno widać, że zablokował drogę, sam z 20 sekund przeglądał ciało, a kolegom żucił ochłapy. Równie dobrze mógł odrazu ciało pokazać. @Raozee Nie nazywaj mnie idiotą, ani pro gamerem (sam nim nie jesteś, zabić w trapie knighta we 3 GRATZ, gdybyście chociaż jeszcze musieli wysilić z tym trapem, ale tak to żenada) Hmm i bardzo ciekawe sformułowanie, po "filmie się podzieliliśmy", a mnie gówno obchodzi "po filmie" komentuje to co NA filmie. |
Cytuj:
wiesz co bardzo boli -.- Oni sie znaja z forum.. Razem dawali fotki na only hiberna myslisz ze skad oni wiedza ze on w dobrym eq skiluje ? bo Kolega chail sie pochwalic ze skiluje i goni brata (?) Razo zal rlly ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55. |