![]() |
193 Ms na hydrach - Goroma
filmik sklada sie z dwoch czesci, nie ma nic specjalnego, ale kto nie byl tam to moze sobie ogladnac:)
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/22555 http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/22556 Gl, Makaveli |
Film moze byc, kiedy planujesz wbic 200 ?
@down "Moge byc kims, pozastajac soba" |
Chyba jestes jedynym h-lvl który się tutaj często udziela tzn. daje filmy, mozna zagadac i wogóle :P bo reszta jak ma 150+ lvl to myślą ze zdobyli cały świat i nawet nie raczą odpisać ... a filmiki spoko przynajmniej 1 cześć bo dopiero ją oglądnąłem .
|
Cytuj:
A jesli chodzi o forum, to loobie powiedziec swoje zdanie i pokazac jakis film:] @Post up 200 juz zaczelem wbijac, co widac po staminie:P:P |
Ile mf poszło? Exp zajedwabisty, szkoda że z lootem cienko :( Dziwne to, na gs island większość ludzi zachwala jaki tam loot leci czasami, a tutaj to bieda na maxa :D
|
Cytuj:
Teraz nagrywam filmik na demcach :P bije z mort'a, z siochaczem:P:P jak skoncze to wkleje tu linka :P |
Cytuj:
|
mam pytanie po jakim czasie staminy sie dostaje polowe expa?? aaa i ile bys musial teraz nie grac zeby ci sie na full zaladowala :P
|
Cytuj:
rosnie 12h/ jak jestes cala dobe off Czyli jak grasz praktycznie caly dzien do nocy, to przez noc nie wiele zdola urosnac 4-6h. Na pelna stamine ok 3 dni musialbym czekac, ale to jest glupota, wystarczy 30h na pare dni ;pp jak grasz 8-10h dziennie grajac rowne 8h dziennie bedziesz mial zawsze full stamine, nastepne godziny to juz spadek staminy, przez tydzien czy dwa moze nieco spasc ;] pzdr |
@up
więc nie warto sharować :> już ściągam film; |
Cytuj:
Chociaz sharowanie to teraz glupota gdy jest stamina :] no chyba ze graja noobki po 4h -5h i sie zmieniaja... |
;d ta filmik fajny obejżałem film na większej szybkości i powiem że fajnie niby nic nowego ale i tak przyjemnie się ogląda ;d
|
On nie sharuje,
Nie jestem kapusiem ; ] (12-03-2007 15:44) 1 owner ale on na cafe pracuje Nie jestem kapusiem ; ] (12-03-2007 15:44) i daje po nosie to daje rade grać Magson (12-03-2007 15:44) Co bierze? Nie jestem kapusiem ; ] (12-03-2007 15:44) no amfetamine Jak widzę, sprawnie Ci idzie kasowanie moich poprzednich postów, gratz =] Dodatkowo pracuje w cafe i śpi 2x w tygodniu, co się nie robi dla tibii, ehh? x.x |
@up
zazdroscisz? |
Cytuj:
JAK CHUUUUUUUUUUUJ FRI ITEMZ PLXXXXXXX |
Wiecej filmów twojego autorstwa na tym forum prosze :) jest na czym zawsze oko zawiesic i jak powiedzial ktos wyzej.. tak przyjemnie sie oglada :D
|
Cytuj:
|
@Magson
ehh ty pewnie tez grasz tyle co on jego sprawa czy on cpa czy nie..
Mnie To nie Interesuje .. Jak ciebie tez nie interesuje to po co sie udzielasz? przescigl cie z lvl i marudzisz ... |
Cytuj:
Więc twierdzisz że jeśli ktoś gra po 4-5 h to jest noobkiem ? ;-) |
Cytuj:
nie interesuje mnie kto ile gra, jesli gra sam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |