![]() |
193 ms demons with mort
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/22564
Narazie pierwsza czesc, druga jest w trakcie nagrywania:P |
:) ściągam, dam edita po obejrzeniu... x)
Btw, Gogo 200... nie daj się ri goku! |
(patrz podpis) rehost plx
|
Edit:
wg. mnie strata czasu... na tym lvl powinieneś latać na nowe wyspy z demcami i bić je z Sd... wiem że to straszny waste ale większa możliwość że Ci coś fajnego spadnie.. i szybciej exp wchodzi. |
Cytuj:
pzdr |
for Myszoon
http://www.**************/file/5cr2at @film nice nice :). Fajnie ze tak wysoki lvl ma jeszcze czas aby wrzucac filmiki na forum. |
Jeszcze możesz nagrac jak na dhq z ue expisz 8o
|
NA samych manasach i tak mniejszy waste jak z runami, no nie? :D Dawaj więcej filmów! :D
|
a ja bym mial prosbe o filmik , jak bys mogl powyglupiac sie w omruc tombie z gfb ;> jestem ciekaw ile sorc tam wyciagnie na tym lvl. 165 ek bilem okolo 200-250k~/h ale dsmy mnie blokowaly i utrudnialy zabawe
|
No widzę, że tu też poprzedniego posta mi wykasowałeś : )
Nie jestem kapusiem ; ] (12-03-2007 15:44) 1 owner ale on na cafe pracuje Nie jestem kapusiem ; ] (12-03-2007 15:44) i daje po nosie to daje rade grać Magson (12-03-2007 15:44) Co bierze? Nie jestem kapusiem ; ] (12-03-2007 15:44) no amfetamine Dodatkowo pracuje w cafe i śpi 2x w tygodniu, co się nie robi dla tibii, ehh? x.x |
^
w sumie to chuj cie obchodzi zycie innych, martw sie o siebie i swoich bliskich, pozdro |
Cytuj:
Nie kazdy high lvl jest maniakiem grającym 24 dziennie ;) Cytuj:
|
20:47 Archimondrius [112]: dzisaij bylem pograc w noge z gnojami
20:48 Archimondrius [112]: a tam 12 letnie gnoje smarzyli lufe za drzewem 20:48 Archimondrius [112]: ja pierdole co sie z tym swiatem dzieje eeeehhhhhh... Ale chyba niepowiesz że granie w Tibie jest lepszym nałogiem?? :p |
Magson@
Czy ty masz jakieś kompleksy? W każdym temacie będziesz to pisał? Zajmuj się swoim rl życiem, nie jego. |
21:56 Bubbiish [150]: it hink adam play on that char:P
21:56 Bubbiish [150]: and andrazej 21:56 Bubbiish [150]: ye ;] |
Cytuj:
|
Film ok ale jakos bardziej podobal mi sie ten z Quarow <ale to pare lv wczesniej bylo jakos> ;) ale ogolnie luZ
Pozdro dla fana Paca |
Zajebiste filmy dajesz, przyjemnie się je ogląda na fullu i normalnie xd
|
Cytuj:
albo ja pisze do niego "Adam?" albo on do mnie btw na drugie imie mam Adam :] |
Cytuj:
Pozwole zacytowac sobie kawalek Plomienia: " Ruszył kolejny wers w miasto, nie przejdzie bez echa Musisz mieć jasność - masz farta albo pecha Ja wolę mieć to pierwsze, ja wolę to co szczersze Ja wolę to podejście, pie... i nie węszę Na osiedlu afer, skandali i plotek Odwagą jest napisanie kolejnych zwrotek Zawieranie opinii, które nie wszystkim leżą Bo niektórzy ludzie są głupsi od zwierząt Są też mędrcy, którzy wiedzą więcej ode mnie O mnie samym wszystko k.... wiedzą najprędzej Co mam w kieszeniach, jaki telefon i co pijam Może powinni robić na psach, a nie nawijać Słyszałem komentarze o zegarku, który noszę Pięć stów w sklepie na osiedlu - sto pięćdziesiąt proszę I tak w kółko ciągle ktoś coś pi..... To moje podwórko, k..., co cię boli? Jestem podobny do ciebie, może nawet miałem biedniej Bo nie jestem z willi tylko żyję na drugim piętrze Mam dość historii pełnych gówna i mądrości Bo twoje mają się jak ch... do rzeczywistości Jest odwagą robić coś prosto z serca Czasem mam już dość, ale znowu mnie nakręca Opcja kolejna - pi....., to co chcecie piszcie Przed tym włączcie sobie kawałek - osobiście " pomysl nad tym: Może powinni robić na psach, a nie nawijać |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |