![]() |
PK Team ( Dolera ) !
Witam ! Szukam członków do Teamu na Dolerze ( PK Team ) ! B)
Chcesz szybko wbić wysoki lvl ?! Na co czekasz ?? Przystąp do naszej Gildi i pk'uj ile wlezie ! Razem chodzimy na h-lvle bez problemu z nimi wygrywając .. :evul: Wszystkie sprawy proszę pisać w tym poście lub na GG ( 9069673 ! Zawsze niewidoczny ) Team przy dużej popularności może być oficjalny :] :cup: Przyjęcia tylko przez GG ! Zapraszamy!! |
9 lvl druid z paccem:D
zawsze te "hity" ze snakebite'a moga pomóc nick: Puszczalska Zakonnica (wiem że naabowy ale to nie robiłem:P) |
Jak narazie zostałeś przyjęty.. Skontaktuj się jeszcze tylko ze mną na GG w celu aktywacji bycia w Team'ie B)
|
mogę zrobić jakiegoś drutka ;P
|
Cytuj:
|
pk team
nabije jeszce 4 levele i moge doloczyc:]
|
Cytuj:
|
Czy moge dołączyć do pk teamu?? Mam 14 level sork
|
Cytuj:
Możesz dołączyć. Coraz więcej ludzi w PK Teamie Nadal aktualne |
Odświeżam na prośbę Autora !!
|
Mam tam 16 sorca z 2 wand of dragonbreath i wand of plague. Moze dolacze jak bedzie mi sie nudzilo tylko jeste jeden problem. Jestem bez kasy.
|
.
robie wlasnie sorka ;] niedlugo dolacze do was
|
Mam jeszcze pytanko.Czy musze mieć pacc żeby być członkiem gildii bo mam postać na dolerze i chciałym do was dołaczyć.Prosze o szybką odpowiedz.
|
Cytuj:
|
to jak wyjde na maina to dołacze do was.
|
Cytuj:
OK.. odezwij się do mnie na GG .. Problem bez problemu zwalczymy ... Pomożemy Ci .. Lokson i Mefek .. wy rownież się do mnie odezwijcie na GG .. ewentualnie tutaj podajcie Nicki :cup: |
Moge grac, co to za problem wbic 8 lvl. Dawno nie pkowałem. ;p
|
Cytuj:
|
Też chce
Siema nabije dzisiaj 8 lvl .Mogę dołączyć.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |