![]() |
Expienie
mam sorka 19 lvl 15 magil lvl i nie wiem na czym mam expic:( narazie expie na dwarfach soldierach bo sa slabe chcialbym uslyszec wasze opinie(sorkow) Na czym w expiliscie na moim lvlu?? jestem w CARLIN
|
po 1 sa od tego tematy ;] po 2 na DC na ghoulach nie tracisz wogole manaskow a kasa ladnie idzie
|
idz sobie na roty +dwarfy do 26 lvlelu -.- ja ci proponuje kupić paka i na darashi zajmie ci wbicie 40 lvlela 5 dni...
|
Kellerman - nie za dużo tych postów? Nie masz nic lepszego do roboty? Czy chcesz utrzymać średnią 25 postów/dzień?
edit: down: Mogłeś zedytować powyższego posta, jednak wolałeś podwyższyć średnią do 25,5/dzień. Bo taka jest prawda, że wszędzie udzielasz się jak opętany, niekoniecznie pisząc z sensem. |
Nie wniosłeś nic nowego do tematu mogłeś to napisać na pw zawsze odpisuje... nie poprostu to mój ulubiony dział...
|
Cytuj:
szukaj poradniki dla sorców X( |
Cytuj:
na pytanie gdzie mam expić odpowiadasz coś w stylu kup pacca zal.pl co do tematu soldy to dobry wybór potem jak będziesz mógł monka stawić to guardy |
Replay
Doliczylem sie juz 20 takiego tematu. To naprawde nie boli jesli wbijesz 26lv na rotach i zwyklych dwarfach. potem to juz mozesz z summonami chodzic na wieeelllleeeee potworkow. Zreszta po co ja sie rozpisuje jak juz wspomnialem jest od h.... takich tematow wiec se poszukaj.
|
W 5 dni na darashi 40lvl lol chyba z botem
|
Na tym lvl to exp na minosach, cyclopach, ghulach, orkach ale bez przesady
|
Z trującą rozgą to na cyce,rotki, minosy a więcej nie wiem co by mogło byc:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |