Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Broń (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124902)

Kellerman 13-04-2007 22:09

Broń

Napewno nie raz widziałeś w telewizji sytuacje w której to w obonie swojego życia lub innej osoby użyto broni palnej lub białej(noża ,katany) ,a być może sam byłeś światkiem takiej sytułacji ;d lub w niej uczestniczyłeś... jeśli tak
możesz tu opowiedzieć po krutce o takiej historii w której potrzebą było użycie przemocy wobec innej osoby... możesz także pochwalić się bronią jaką posiadasz...

Ja jakotakiej sytułacji nie miałem ,może jedynie w kilka w wojsku ,ale były w pełni zaplanowane ...i nie mialy spowodować nikomu krzywdy ;d

obecnie posiadam pistolet Berettę 92 FS STS chyba każdy wie co to za broń ;d świetnie sprawdza(rzecz jasna na strzelnicy rzeby nikt nic sobie nie pomyślał XD ) zacieła mi się jedynie dwa razy a mam ją już bardzoooo długo ;d
posiadam oprucz tego liczną kolekcję noży o stałej kindze ;d

Meryba 13-04-2007 22:11

ja mam kastet ;-] wiadomo do czego służy

Kellerman 13-04-2007 22:17

A wiesz ze na to potrzeba zezwolenie komendanta powiatowego policji? xD no posać pisać temat od 3 minut istnieje a tu zaledwie jeden post ;d

Radix 13-04-2007 22:22

Zazwyczaj nie rozmawia sie o takich rzeczach. Uzycie sily (zwlaszcza przy pomocy broni) wobec innej osoby nie jest powodem do dumy i przechwalek. Srednia wieku forum jest dosc niska, wiec zapierajacych dech w piersiach przygod nie doswiadczysz, a jesli juz, to beda to powiesci wyssane z palca. Bron biala ma kazdy przecietny obywatel w kuchni xD Zeby nie byl perfidny offtop, to dodam, ze tak - uczestniczylem w czyms takim i na tym zakoncze. Na koniec dodam jeszcze, ze raczej wybrales zle forum na tego typu tematy.

Korektor 13-04-2007 22:27

Zaraz zapewne okaże się, że 75% ludzi z forum ma arsenał, pod materacem, którego pozazdrościłyby CIA, FBI, GROM i Bóg wie kto jeszcze...

Jeśli chcesz poczytać o prawdziwych historiach, to lepiej znajdź forum specjalistyczne. Raczej nie ma zbyt wielu Hitmanów wśród Tibijczyków. No poza Dromem.

Smoly 13-04-2007 22:32

Ja tam w domu niczego nie mam,ale raz widziałem,jak typowie założyli kominiarki,wzieli swoje kastety/bagnety i podeszli do takich kozaczków.Sytuacje dosyć śmieszna,bo chcieli zobaczyć,czy dalej będą kozakować,bo w szkole to są takie "pr0 bossy",a jak do nich podeszli,to ci się popłakali i pouciekali.Heh,zaraz ktoś powie : A ty co byś zrobił kozaku..Ja napewno bym nie popłakał się,tylko zapytał bym się,o co im chodzi,wtedy kiedy by coś powiedzieli,to ewentualnie run away ;D

Kellerman 13-04-2007 22:32

^^ nie wiem może i masz rację ale wydaje mi się że każdy miał choć raz w życiu taką sytułację w której musiał użyć siły no ludzie zlitujcie się ? Czy nikt z was nie zakosił komuś choćby z głupiego wazonu na kwiatki...nawet z klawiatury ;d

@Re up ;d
ta napewno ale wcześniej byś się skulił i wołał mamę ;d wiem może to hamsko zabrzmiało ale jak jest się młodszdszym to wydaje się że moglibyśmy każdemu nakopać ,nawet go zabić...ale tak naprawdę gdy przychodzi co do czego to stajesz się wtedy jak mała mrówka ,którą każdy może zdeptać rozmarować ją po ziemi jak jakieś wielkie goodno

Delete 13-04-2007 22:34

Kiedyś chodziłem na strzelnice. And that's all...

Fiszbin 13-04-2007 22:37

Mój tata posiada pistolet, oczywiście ma nań wszystkie papiery. Nie mam pojęcia co to za pistolet, bo się tym nie interesuję, a poza tym nie był używany od bardzo dawna.

Kellerman 13-04-2007 22:39

@Fiszbin to dobrze że twój ojciec ma pistolet i radzę dowiedz się gdzie go trzyma nie używaj go ale być może kiedyś może się przydać ;d

@Delate To dobrze warto jest umieć strzelać naprawdę... Mi od zawsze sprawia to wielką przyjemność ;d
ale kiedyś tez może się bardzo przydać ^^

Korektor 13-04-2007 22:43

@up,
Końcówka adresu forum www.tibia.pl oznacza, że mieszkamy w Polsce, nie w Czeczenii. Wątpię żeby Fiszbin kiedykolwiek musiał używać tego pistoletu do obrony własnej. No chyba, ze tata to Pruszkowski i grozi mu wparowanie do chaty przez kilku panów Wołomińskich.

H.L 13-04-2007 22:46

Mam kałacha

asg :D

Lasooch 13-04-2007 22:47

Ja mam zestaw noży kuchennych.

spider-bialystok 13-04-2007 22:47

Z kastetem czy kosa byle frajer jest kozakiem. Tyle ode mnie.

Glacial 13-04-2007 22:49

Ja mam skarpetki nie prane od dwóch tygodni, nadadzą się ?

Karl0ss 13-04-2007 22:52

Ja mam w szafce M4 i Desert Eagle... prawie jak prawdziwe... i love ASG, zestaw noży kuchennych do dyspozycji... w kuchni i chyba ze 2 Shurikeny (nie jestem pewien czy dobrze O.o) "typu bazar". Jeszcze nie musiałem "korzystać" z wyżej wymienionych. No ASG do zabawy...

Pozdrawiam
@up
Tydzień, Dwa ponosisz i już się będzie nadawać na 100%.
@Down
Hmm... może nawet by się coś zrobić tym O.o
@Sławekmag/OnlyShadow
na 75%Shurikeny :D, jakoś mi wyleciało z głowy xd.

Kellerman 13-04-2007 22:59

@Korektor ;p to że jeszcze żyjesz to pewnie kwestia szczęścia ale kup sobie czasopismo byle jakiego powiatu w woj.lubelskim (być może i innych wojewódzstwach ale tylko z luelskiego wszystkie zamawiam ;d) w każdym
są przynajmniej po 2 morderstwa i 20 kradzieży ... jeśli nigdy ci niż w życiu się zdażyło to gratulacje...widocznie nie wychodzisz z domu...

@Lasoch
I wystarczy ;d

@H.L
Nie wątpię xD

@Spider-Białystok
Ta może i każdy może być kozakiem ;d ale bardziej doświaczony "wojownik xD" tak to ujmijmy w cudzysłów może i sobie z takim kozakiem z gołymi rękami poradzić i to nie tylko w filmach zapewniam was ;d

@KarlOss no modeli samych też mam od groma ;d ale nimi nic się nie zdziała...

OnlyShadow 13-04-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1367892)
od 3 minut istnieje a tu zaledwie jeden post ;d

Bo to nie forum, na którym każdy "chcem być pierfszy!!!"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1367913)
Zaraz zapewne okaże się, że 75% ludzi z forum ma arsenał, pod materacem, którego pozazdrościłyby CIA, FBI, GROM i Bóg wie kto jeszcze...

Pewnie skończy się jak w temacie o sporcie i nauce.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1367925)
Czy nikt z was nie zakosił komuś choćby z głupiego wazonu na kwiatki...nawet z klawiatury ;d

Niestety. Łatwo jest rozwiązać problem takim sposobem. Sztuka w tym, aby maksymalnie ograniczyć używanie takich środków.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karl0ss (Post 1367992)
2 Shirukeny (nie jestem pewien czy dobrze O.o)

Bodajże Shurikeny. Jak ja uwielbiam te gwiazdki <3

Do autora tematu: Popracuj nad ortografią.

<3

Żyłka 13-04-2007 23:05

mam psa............

Kellerman 13-04-2007 23:05

:D nie przejmuj się ortografię mam dobrą... faktem jest jeśli szybko staram się coś naskrobać widać tego efekty w błędach ortograficznych ;d

a i do wiadomości ;d to forum jest takie na którym większość "chcem byc pierfszy" i nie serio ci mówię zajżyj do działu filmy i 2 godziny poczytaj nowe tematy i zobaczysz "huahuhaua jesteś piefszy teras obejszę i sedytuję" zakład że tak będzie ;d ? nie chcę ci nic udowadniać wręcz przeciwnie xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16.