![]() |
First Poi Quest - Candia
Pierwsza czesc, wlasnie uploaduje druga, editne i wrzuce
http://www.rogepost.com/n/4020412244 Druga czesc http://www.rogepost.com/n/7363185231 /Maka |
O jaaa!!! Akurat byłem na PoHu i widziałem jak przed chwilą z niego wracaliście.
Wielkie GZ GZ GZ GZ GZ GZ!!!:) |
Zajebiści koledzy na Candi są, wiedzą o quescie a nic nie powiedzą i do teamu nei chcą Cię wziąść. n/c
|
Gratuluję :) Co kto wziął? :>
|
Cytuj:
Jakbysmy poszli 100 osob to ceny items z poi byly by zalosne. |
I tak ceny bedą żałosne, przecież to Candia
|
xD
co tu pisac... GZ :D
Makaveli .... wbij pierwszy ten 200 lvl na candi ... bo aż mnie żal ściska jak pomyśle że to może być ri'goku :/ |
Kurwa 2h to oglądałem spać niedadza :(
Ale Gratz! :) |
widze ze nawet wasza gildia nie wiedziala ze na poi szliscie ...
|
@up
no niestety.. sam jestem zaskoczony, gdzie moj AS? |
ale bieda
ale nedza ale kolezenstwo ale materialisci |
ale zescie panowi'jaca numer wykrecili... n/c
|
Cytuj:
|
Maka nie usprawieldiwiaj swojego dziecinnego i egoistycznego zachowania
|
Nie rozumiem komentarzy typu "Ale egoiści itp." Tak zarządzili i tak zrobili.
Maka~ się nie usprawiedliwia tylko dobrze mówi. Candia to nowy świat i dobrze że nie doprowadzili do czegoś takiego jak na Celeście że Avanger~ chodzi po 100-300k :| Cały team był za tym żeby szło mało osób to tak zrobili. @edit, Myszoon~, kumple w tibi ? To tylko pixele :) |
up
ale za tymi kilkoma pikselami kryje sie czlowiek, z ktorym rozmawiasz, kolegujesz sie, a potem nie zabierasz go na quest, bo cena przedmiotu spadla by o 10k... bieda |
Cytuj:
Gz Poi :) Cytuj:
|
Cytuj:
Rozmowa z kimś przez internet nazywasz koleżeństwem/przyjaźnią ? No to nieźle :o |
Cytuj:
|
Bardzo dobrze zrobili, gratz PoI. Wzieli osoby tylko najbardziej potrzebne. Gdyby wzieli wszystkich co chcieli... skonczyłoby się jak na Lumi. 50 osób... Wszyscy kradną loot i ogólnie wolna amerykanka, a questa nie zrobilismy, wszyscy się poobrażali na siebie. Sam bym tak samo zrobił na ich miejscu, osoby najbardziej niezbędne.
Zazdrosni po prostu jesteście.;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |