![]() |
Problem graficzny
Witam,
Mam problem zwiazany raczej z karta graficzna Graja w tibie po 10 minutach lub zrzucaniu Tibie na pasek lub zmianie aktywnego okna tibii na przeglądarke, monitor sie restartuje i wyskakuje błąd... http://img243.imageshack.us/my.php?image=errorvk5.png Rówież jak jestem zatruty posionem i "wybucha" na mnei dymek zielony to strasznie tnie i wszystko sie zniekształca poczawszy od tibi aż po pulpit i ikony na pulpicie... Grajac w tibie 6 miesiecy temu nei mialem takich problemow. Karte graficzna mam do dupy no ale wystarczajaca do tibii Radeon 9200 SE 128mb/128 bit Prosze o szybka pomoc :) killerz |
Może to kwestia sterowników? Próbowałeś reinstalować i ściągnąć odpowiednie do twojej karty ze strony producenta?
|
No niestety, po zainstalowaniu sterownikow orginalnych z plyty, gdy proboje wlaczyc tibie to odrazu restatruje komputer...
jeszcze gorzej... pomocy! |
Być może to wina karty graficznej...sprawdź to...jeśli masz jakiś kumpli co mogą ci pożyczyć na 2 godzinki kartę graficzną to otwórz obudowę wymień zainstaluj sterowniki i sprawdź czy działa jeśli działa to oddaj koledze kartę i pójdź do sklepu kup sobie nową kartę graficzną...
spróbuj też najpierw pomajstrować w options w tibi w zakładce z grafiką może masz złe ustawienia ;d |
Cytuj:
btw. szukajac sterownikow do tej karty to widzialem opisy... i co druga osoba miala problem zwiazany z karta graficzna Radeon 9200 SE + monitor LCD... moze to zly kombinat? chyba bede musial zmienic karte graficzna... |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |