![]() |
Esdekers - będzie się działo !
Witam!
Jakiś czas temu postanowiliśmy z grupką przyjaciół trochę się rozerwać. Wybraliśmy świat, zalogowaliśmy się, nabiliśmy odpowiedni poziom i ruszyliśmy w podbój Morgany! Jest to mój prawdziwy pierwszy film wmv. Robiłem go dość długo bo ponad miesiąc, ale z przerwami :) nie są pokazane wszystkie akcje lecz te wybrane, lepsze. Sendspace: http://www.**************/file/7iul4h Wiem że niektórzy i tak nie ściągnął, dlatego może skuszą się na youtube (38 mega to niedużo :)): http://www.youtube.com/watch?v=oJ_cmgb8owY Mam nadzieję że film się spodobał. Proszę o komentarze, nie tylko te pozytywne lecz także negatywne, może nauczę się czegoś na przyszłość :). Pozdrawiam Michalusik @edit na prośbę pewnego pana: http://rapidshare.com/files/26996154/esdekers*****.html |
filmik nawet fajny tylko jak dla mnie to za duzo tych efektow... wiecej powinno byc widac a nie efekty ;] ale lajcik ;]
|
elegancki filmik ;> trochę sie męczyliście się nad tym 27 druidem ale poszło ;>
|
Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik |
Gratz :)
Filmik bardzo mi się podobałi polecam go wszystkim. Najepsza akcja była z tym knightem co chyba z 6 fe mieliście. Wielkie pochwały dla was B) Pzdr
|
Swietny film i fantastyczne efekty!
Gratulacje wykonania;) |
Świetny filmik i niezłe "fragi" :p . Gratuluję !
|
Dzięki za pozytywne komentarze :). Ta akcja z 43 najtem i fe była.. hmmm.... no, było pewne że nie wyjdzie z tego cało :D.
Czekam na więcej komentarzy. Pozdrawiam Michalusik |
Lipny transfer z sendspace a na youtube cos nie chce grac ;/
|
Film jest genialny - trochę przesadziłeś z efektami, lecz zawiera szybkie, ładne akcje :)
Warto. Tylko szkoda, że taki krótki :P |
całkiem fajny filmik. Gratki 8o
|
Cytuj:
Tak myślałem że będą pewne spostrzeżenie dotyczące efektów, ale nie chciałem by film był `pusty`. Patrząc na wasze komentarze to raczej się podobało :), kolejny film będzie dłuższy. Pozdrawiam Michalusik |
Jak dla mnie film jest wyjebany. Efekty podkreślają jego wyjątkowość.
Czekam na następne części, jeśli takowe będą. PS. Nie oglądam dużo filmów wmv tego typu, ale moim zdaniem śmiało możesz przynajmniej spróbować zaprezentować się na tibia.de |
Gz Fragow :)
A jaki byl loot ?? |
Cytuj:
@kollumb Huh dużo tego było: c legs, 2x v shield, k legs, 7x k armor, 2x crus helm, 5x warrior helm, g armor, 2x f axe, medusa shield, 2x t rod, o knife, bs, 3x fs itp. Dużo tego było naprawdę ;d za kasę z tych itemów zakupiliśmy pacc dla naszego kolegi i jeszcze zostało :). Pozdrawiam Michalusik |
spoko mi tez sie podoba :) niezle fragi dobry team pozdrawiam xd
|
Loot dopisal a to najwazniejsze :D
Popekujcie jeszce i zamieść filmika na youtube :) |
Zayebisty filmik :) hmm Mógłby ktoś podać tytuł tej piosenki (chyba)System of a down?Spodobała mi się ;p
Będe wdzięczny, Pozdro. |
HaHa
gdy otwierałem inka z sendspace otworzyła mi sie w strona i anty virus pokazywal mi ze na kompa wbijają sie trojany -.-
|
Cytuj:
System of a Down - B.Y.O.B. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |