![]() |
hmm..w sumie spoko..to chyba prolog nie? 9/10 bo przydala by sie drabina do tej wiezy bo straznicy chyba sie tam nie teleportowali co? ;/
czekam na dalsze czesci |
Fajny dach.
Ten gostek stoi na koniu? Popisuje się czy jak? Kamienna podłoga ważąca pewnie z tonę na czterech drewnianych nogach, czyżby tajemna sztuka idealnego rozłożenia równowagi? Ja i tak bym pod czymś takim nie spał :P |
Czy nic nie podpie***liłeś z tibia.de? :P
Ogólnie... NIEZROZUMIAŁE!! I o to chodzi w prologach. zapowiada się nie aż tak źle. |
Ten prolog nic nie mówi :P graficzki spoko ^^ Outy ładne nie oceniam
|
W tym fake'u nie ma nic z tibia.de tylko tibia i 3 grafiki z rp-online.
(kamien w pierszych scenach, latarnie w miescie i dach) |
No patrzac na prolog zapowiada sie ladny fake...
Bardzo fajne outfity tylko jak juz ktos wyzej napisal ci straznicy sie przeteleportowali na ta wieze? |
Ładnie i estetycznie, no ale to w końcu prolog. Zrób więcej, bo na razie nie ma co o tym mówić...
|
A, jest jeden błąd graficzny- Dlaczego te latarnie podpierają dach?
|
No to tak:
+ liczydło (pamiątka) :D + wygląd latarni -ta stacja czy co to jest - jak są ustawione latarnie ? Tak jakby dom podbierały 6/10 |
Nie masz tibijskiego polaczenia trawy z tym piachem brazowym? Wygladaloby ladniej. Grafiki pewnie nie twoje, chociaz nie jestem pewien. Latarnie podpieraja dach. I to tyle.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Btw. malo commentow jest :P |
Mmmm... Mi się podoba. Ciekawe jak to się rozwinie.
|
ciekawe... Grafika fajna, ale te latarnie... "Kocham cie" = mogłeś dać tam wykrzyknik... 8/10
|
Takie jakieś kiczowate. Poza tym latarnie nie powinny kryć się pod dachem, bo raz - mogą go podpalić (bo chyba nie ma tam żarówek, co? ;)), a dwa, dach zmniejsza ich 'zasięg'. Góra 6/10.
(jeszcze jeden post i wyrobię moją nową dzienną normę) |
fajne outy
Zakochani says: Kocham cie. XD popraw te lampy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |