![]() |
[Iridia]UE przed depo w carlin (17 fragów)
Tak jak w temacie
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22673 |
hahah ladnie mu to wyszlo ;)
|
hahahah dobry filmik xD
Naszym sie zachcialo Szwedów zabijać ... :) Dobra bania ladnie ue poszlo:D |
12:41 Warning! The murder of Randa Tros was not justified.
12:41 Warning! The murder of Coo'kie was not justified. 12:41 Warning! The murder of Szajba'Pall was not justified. 12:41 Warning! The murder of Macius Royal was not justified. 12:41 Warning! The murder of Dark-murek was not justified. 12:41 Warning! The murder of Fare Fenix was not justified. 12:41 Warning! The murder of Akul Terch was not justified. 12:41 Warning! The murder of Dark Rimmer was not justified. 12:41 Warning! The murder of Prezes-Shop was not justified. 12:41 Warning! The murder of Triv Onix was not justified. 12:41 Warning! The murder of Tim Gladson was not justified. 12:41 Warning! The murder of Vitos vamari was not justified. 12:41 Warning! The murder of Sephoroco Romam was not justified. 12:41 Warning! The murder of Elite Knight Bogi was not justified. 12:41 Warning! The murder of Darkes Timon was not justified. 12:41 Warning! The murder of Lord Ragster was not justified. 12:41 Warning! The murder of Kminn was not justified. 12:41 Diliveer [62]: EXEVO GRAN MAS VIS ""FU POLACKERS heh :d B) |
Owned.<10 znaków>
|
haha, beka filmik jak nic;d
|
Kekekekeke!!!:evul:
Nigdy nie lubiłem Polaków MUHEHEHE!!!:D Filmik rox!:cup: |
14:20 Diliveer [62]: SZYBKO JESTEM LIDEREM POLAKOW
xD! lajtowy koles |
lol on miał hacka :P
|
Oo słodki huju :o
|
Aff odrazu delete ;P. Szkoda ze to nie pvp enf.
@off Ryba kiedy jedziesz na lodowisko ?;p Teraz konczy sie sezon to po 10 osob na tafli jest :). Pozdr. |
Hahaha! Niezły ten filmik. xD Fragi leciały i leciały. :P Diliveer mnie rozwalił.
Vial |
Cytuj:
#Topic Ha! ale ich rozdupcył :> gz^.^ |
|
Zdracja...
|
pwnd. :oooo
|
HAHA TO JEST TO CO ZAWSZE CHCIAŁEM ZOBACZYĆ UE POD DP CARLIN!!! THX!!!! SZKODA ŻE NIE SIEDZIAŁEM W TYM CZASIE W DP JAK NA ALDORZE ROSHAR WALIŁ MISSY NA HOTKEYACH I CZAROWAŁ UE :D I PEŁNO NOOBÓW PADAŁO TERAZ JUŻ NIE MA ROSHARA BO MU SIE TO PARE RAZY ZDAŻYŁO I DELETA MA ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
srry za caps locka |
@up wy*******aj 500 x w oftopicu napiszesz to samo? wsadz sobie tego keyloga w gleboko w dupsko !
|
Hehehe Nice sporo noobków wygineło ;D
W sumie jak jeszcze UE było od 34lvl to czesto były takie filmy ale teraz...wedlug mnie waste bana... ;D Chociaż z drugiej strony ładny widok xDDD |
hehe, ladnie to rozegral, no i carlin padlo :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |