![]() |
Eq dla sorca i druida na własciwy lvl ? ...
Założyłem ten temat ponieważ od niedawna zaczołem grac drutem mam 25 lvl 25 m lvl i eq :b robe guardian shield v-rod c helmet p legi i zwykłe buty czy te eq jest dobre na ten lvl i jakie powinienem mieć na większych lvl'ach
czekam na wasze odpowiedzi z góry thx ... :) nie wiem czy to spam jak to sryyy bo nie chciało mi sie szukać !!! ;]:) :) ;) |
Według mnie to jest dobre eq na ten lvl.
|
eq masz dobre, nazwa tematu glupia ;]
up czemu nie lubisz gaary?:/ przeciez on jest zajebisty :d |
@sinestro:
Wedlug mnie Gaara nie jest zajebisty tylko zjebany. Poprostu go nienawidze |
ja swoim sorcem biegalem w p secie, c helm drag shield.
|
ja na 61 ms mam p seta turtle shielda i dark helmeta
wystarcza wg mnie szkoda kasy na dobre eq dla sorca skoro ta kase moge lepiej na exp wydac i bede mial wiecej frajdy z tego |
podpowiedz
ja powiem tylko to co wiem na temat druid/sorc bo mam 54 eldera :]
a wiec zaczne od 20lvl :) to to jakie ty masz do 30 od 30+ b robe ,v shield ,Boh ,mozna miec c legi ale zalecane plate no i crown/royal helmet :] 40+ to samo moga byc juz c legi nawet powinny ,rh ,boh demon shield lub v shield 50+ no to juz obowiazkowo demonka :p ale Diego Odin chyba nie ma kase na takie eq jak w p secie na 61 ms omg. P set duzo wazy dosyc bo p arm az 120 cap X( ja mam b robe ,golden legi ,bohy i demon helmet oraz mmsa :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
a o eq jest 1 zasada: masz kase na lekkie eq to je kup :) |
Na tibia wiki jest dział gdzie mógłbyś zobaczyć jakie eq na jaki lev.
Moim zdaniem eq jest dobre, lecz przydała by się lepsza tarcza. |
8-25lvl- p set, dark helmet, wand/rod, dwarvenka
25+: boh, b robe, p legi, crown helmet/ hat of the mad, medusa i rod/wand:).. na 40+ można dokupić demonke albo c legi. |
na 25 lvl styknie p-set , potem b-robe,
czyli eq masz dosć dobre jak na lvl |
Dobre EQ jak na lvl. GZ:cup:
|
Ehhh czy wy nie umiecie grać bez porad typu: na 15 lvl to musisz chodzic w plate secie a na 25 to kup tower shield i blue robe a na 50 mpa i h wie co jeszcze...
Kupuj to co jest przydatne i na co cię stać! Przede wszystkim zawsze kupuj dostępne rózdzki, to co ci zostaje wydawaj na mf lub sprzęt, zależy od twojego stylu gry :) jedni wolą poświęcić 100k na manasy żeby wbić szybko kilka lvli inni wolą kupić na przykład MMSa i blue robe... Pamiętaj że magicy nie są blokerami, przy expieniu nie musza podchodzic do potworka i nie muszą tyle wydawać na EQ co najci, chociaż jeżeli masz kase i lubisz błyszczeć to nic nie stoi na przeszkodzie żeby np. kupić crown arma czy demon shield na 20 lvl. |
Cytuj:
|
Eq masz dobre nawet nie powiem :) nie musisz niczego zmieniać pozdra
wiam,. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |