![]() |
Necromancer
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czegoś o necro. Nie chodzi mi tu gdzie go znajdę bo to wiem. Chciałbym wiedzieć czy dam rade huncić go na 37 sorku z 45 m lvlem? Ile wziąć mf, uh itp. I czy brać hmm czy bawić sie z samego WoI? Na respie 2x jeżeli zacznę bić jednego to czy nie wyskoczy mi nagle drugi i mnie zacznie nawalać. Jak to zrobić? Ma ktoś może jakiś filmik ?
|
Wedlug mnie nie dasz sobie rady sam.
Oni wystempuja w grupach + to ze wysysaja mane + umiaja przywolywac http://wiki.hunted.pl/wiki/Necromancer |
Cytuj:
@topic: dasz radę. Najłatwiej postawić 2x DSy i bić nimi + WoI. edit: UH weź 0, zamiast MF możesz wziąć life ringi, i weź IHy żeby DSy leczyć (i ofc food). Poluj na Darashii na spawnie 2x + 3x (pierwszy spawn czyścisz z GFB, potem powinieneś mieć po jednym, ewentualnie czasem dwa necro). |
Było już bardzo dużo tematów o necro użyj opcji "Szukaj", skutkuje.
|
@up
Jak masz mi mówić że było to się nie wypowiadaj. Szukałem ale nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odp. więc założyłem temat. Proste. 1 bp gfb wystarczy żeby 1 respa wybić? |
dasz rade !!
moj kumpel smigal tam na new servie dokladnie selena na 29-30 lvl z 40 mlvl ;-) wiec Ty dasz rade ;-) tylko ze nie mozna zlamic bo padniesz jak zreszta na wszystkim mozna pasc ;-) pzdro ! |
Taaa dasz radę bez żadnych ale ;d straty będą maleńkie a lot zwykle jest bajeczny ;f
powinny 4 gfb wystarczyć max 5... |
Cytuj:
Najlepsze jest to że ty w ogóle nie możesz znaleźć a ja Ci znalazłem i to na dodatek z typkiem który ma taki sam lvl co ty. |
Cytuj:
@down: farciaż... Myślałem, że ";f" to nie-trafione-w-klawiature ";d" ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14. |