![]() |
Problem z stronami (strony się trzęsą)
mam problem z niektórymi stronami (najgorzej jest ze wszystkimi stronami na serwerze pl3b.plemiona.pl (każda strona się trzęsie i nic nie pomaga), czasami zdarza się to tutaj na forum (pomaga jedynie odświeżanie)), ponieważ strony się trzęsą (przeskakują o troszkę w dół i w górę)
PS. tak się dzieje od czasu kiedy zainstalowałem Vista Transformation Pack PS.2 w IE wszystko jest OK (bo to w mozilli strony się trzęsą) |
Cytuj:
|
EDIT
@down, W takim razie nie wiem co może być nie tak. |
@up 1)ale ja używam mozilli
2)ja instalowałem jedynie Vista Transformation Pack'a i on jedynie zmienia wygląd graficzny i dodaje sidebar ("więc co ma piernik do wiatraka") |
Skoro zainstalowales Vista Transformation Pack'a i potym cos sie zaczelo psuc.... odinstaluj Vista Transformation Pack'a ;)
|
Zainstaluj sobie SeaMonkey angielską tam na pewno nic trząść ci się nie będzie ;d
|
Nie baw się Vista Transformation Packiem. Po cholere Ci on? Żeby ładnie wyglądało? :P
|
@up nie, wygląd visty bardzo mi się podoba, a narazie nie będę instalował visty, bo wiele programów jeszcze nie działa pod vistą, ale tibia niby działa: http://hunted.pl/2007/03/21/tibia-a-windows-vista/
@Kellerman SeaMonkey jest po polsku chyba |
Też tak miałem.:p
Musisz wejść w Widok ----> Pasek narzędzi ----> i wyłączyć Pasek Zakładek U mnie to pomogło ;) |
Miałem ten sam problem...
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |