Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Zamieszki Na Hibernie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12515)

Gumez 23-09-2004 20:20

Zamieszki Na Hibernie

Wszystko zaczęło się około godziny 20 w Ab
Spora grupa (nie wiem jakiej narodowości) (espanol?) chciała zabić Lifelego Sorecerera 110lv oraz 20:20 You see Veltis (Level 117). She is an elite knight. She is Elder of the Archonts (Sword Dancer). Ich napweno chcieli dopaść, Lifely ukrawał sie gdzieś na edornie, tak pisali:
20:04 Souhjiro: Lifely in edron
20:05 Souhjiro: 14:04 Lifely Sorcerer: im not in edron newbie...

http://img.photobucket.com/albums/v142/gumez/jeden.gif

http://img.photobucket.com/albums/v142/gumez/dwa.gif

http://img.photobucket.com/albums/v142/gumez/trzy.gif

nie wojna zaczęła sie od 20 !!! tylko ta zrzóta hiszpanów!! czytać uważnie !

Nezekax 23-09-2004 20:43

kurde odczep sie od Veltisa to moj qmpel !

Abdul 23-09-2004 20:51

Dla tych co chca wiedziec co sie tam dziej to jest teraz wojna Red Drum Vs Archonts. W rd czyli starym DD jest duza ilosc graczy z hiszpani tacy jak : articorz,cerniaka etc i oni prowadza wojne ktora narazie przegrywaja z archontsami(rd ponioslo wiecej strat).

KieloN|Veltis 24-09-2004 20:48

Witam:)

Hmm.....Co wy wiecie o wojnie na Hiberni ?
Widze ze wypowiadaja tu sie nooby...a przynajmniej koles ktory zalozyl ten topic.
Wojna caly czas jest w toku...puki co mozna powiedziec ze wygrywamy...zabilismy ich najwyzsze lvle...a propo akcji w ab...
Banda noobow + wysokie lvle Hiszpanow przybyli do Ab aby nas pozabijac (okolo 40 osob,nas okolo 15)...zastwsowalismy ta samam taktyke co oni przesiedzielismy ich napor w Protecting Zones (oni saiedzieli 3 dni my okolo 3 godzin).
Dzisiaj zabilismy Gargan Funkera (120 royal palladin) ktory "wybujal sie" i myslal ze jest niezniszczalyny...niestetety ekipa z Bielska Bialej (mutsumi-chan+Przemlu+Jedna osoba z Kalnej(wioska kolo bielska 8o ) zapoczatkowala atak na niego a zakonczyla kolejna osoba z Bielska (moons mage + Szwed Master Fusion).
Wiec Zamieszki to malo powiedziane skoro Wszystkie Hi lvle ze strony Hiszpanskiej walcza ze Hi lvlami pochodzenia Polskiego i Szwedzkiego.
Hail Archonts Hail Mutsumi-chan and Veltis.
Hail me ;)

KieloN|Veltis 24-09-2004 20:52

:berserk:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nezekax
kurde odczep sie od Veltisa to moj qmpel !

Jaki Veltisa>>?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to Veltis!!!!!!!!!1

Podpalacz 24-09-2004 21:13

Podpalacz

No tak No tak

Ziomki z Hiberny znow zapomnialy kim jest Kielon:] o Fenixie tez juz nikt nie pamieta
Ale tym razem bedzie Wam darowane gdyz i tak jestescie w wiekszosci bezmyslnymi n00bkami ( Kielon tak mowi wiec tak jest )

A pozatym wojne i tak wygra Archonts:)

Pozdro

Fenix

KieloN|Veltis 24-09-2004 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podpalacz
No tak No tak

Ziomki z Hiberny znow zapomnialy kim jest Kielon:] o Fenixie tez juz nikt nie pamieta
Ale tym razem bedzie Wam darowane gdyz i tak jestescie w wiekszosci bezmyslnymi n00bkami ( Kielon tak mowi wiec tak jest )

A pozatym wojne i tak wygra Archonts:)

Pozdro

Fenix

Fenek Kofam cie^^^^^^^^

Podpalacz 24-09-2004 21:17

Wiem Kielon:)

Czekam az wpadniesz do Wro albo ja wpadne tam do Ciebie:]
Znow polejemy wodeczke:)

Pozdro

KieloN|Veltis 24-09-2004 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podpalacz
Wiem Kielon:)

Czekam az wpadniesz do Wro albo ja wpadne tam do Ciebie:]
Znow polejemy wodeczke:)

Pozdro

Ty do nas:)))

wazz 24-09-2004 21:22

ja tez juz niestety poleglem w tej wojnie :p hrhrhr moj blad ;) no ale trudno, bede mial nauczke :p i oczywiscie gratz wielkie dla moonsa :D

Omega~ 24-09-2004 21:41

Wtf :/

Ej niestety się nie moge zgodzić w zdaniu o tej ekipce...
Przemlu jest ze Stargardu, nieważne czy gra nim Kamikazze czy Przemlu ale on zawsze bedzie w ekipie ze Stargardu... :P

JaKs 24-09-2004 22:09

hmmm....
< to co pisze to pisze po kilku browarach takze sorry za bledy :PPP

Wojna jak wojna... raz oni w PZ raz MY ... jak na wojnie ... nas jest wiecej oni maja wiecej kasy.TO co jest na screenie to jest przyklad ich sily ... tylko ze z 7 osob od nich ma wysoki lvl(+100) + kilka ok 80-90 ... czyli liderzy ... a reszta , ok 40 osob to byly same nooby z srednia lvli miedzy 10-40 lvl ... poco mielismy wychodzic i nabijac sobie skulle ;]
przeczekalismy ... rano sie zalogowalismy z kafe ... i za***alismy kolesia kotory nigdy nie zgina z rak gracza :P gragana ... kto gra na HIberni to wie oco chodzi :P ( jak bedzie dzialac FTP to damy tu screeny z jego smierci )
jesli was interesuja statsy to na www.tibia.com forum i tam jest topic na temat deadow .... od nas tylko padl miseq lifel :P bo mial laga ;/ i jak uciekal ( z pingiem 800 ) to zamiast wejsc do domku to sobie zamknol drzwi ... no cuz to jedyny dobry ich frag... 110 MS .. u nich troszke wiecej z wysokim lvl popadalo ...

Ta wojna bedzie bardzo dluga..

co to polakow jak ktos moze to niech wysle nam jakas kase / runy / timie ringi :P bo jednak nasza wojna jest wasza wojna .. kazdy chyba wie o co chodzi ... jesli chcecie nas wspomodz ... wysylajcie kase do mnie do :
Przemlu // Venore albo do
Mutsumu-chan venore
Veltis // venore albo
Lifely Sorcerer // venore

albo do kogos z liderow...
jesli cos wysylacie dopiszcie do labla od kogo to jest ... jakos potem sie odwdzieczymy..

ps. fenek kuffa odezwij sie kiedys ;P albo wpadaj do nas do bielska na jakas bibe :P i jak bedziesz na tibi to odezwij sie domnie do Przemlu :PP

ps2.. sry za bledy ale tak jak mowilem :P jestem po kilku browarkach :PP

Przemlu ( stary Loppus z eterni ;p )

JaKs 24-09-2004 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Omega~
Ej niestety się nie moge zgodzić w zdaniu o tej ekipce...
Przemlu jest ze Stargardu, nieważne czy gra nim Kamikazze czy Przemlu ale on zawsze bedzie w ekipie ze Stargardu... :P

to fakt :P ja to kamikazze ... gram teraz przemlem ... ale przemlu to moj najlleprzy kumpel w tibi , ale ma jakies problemy w rl i nie moze grac to dal mi passy i teraz ja nim gram ;P a ja jestem z bielska ;p

Omega~ 24-09-2004 22:26

To wszystko wyjaśnia B)
Można wam jakoś pomóc oprucz dawania kasy, uh'w itd.
??

Heros Hunter 24-09-2004 22:54

Myśle że inaczej sie wam nie uda pomóc...
do tamtej listy można dołaczyć
Heros Hunter / ab'dendriel
Moons Mage / ab'dendriel

ss ze śmierci garganfunkera - moons mage i mutsumi-chan sa na dole... sry ale ftp interi sux!http://elvis0.w.interia.pl/garg1.jpg

Gimli From Kazz 25-09-2004 09:58

:( w sumie to nie wiem czy mamy szanse w końcy jest tam największy level na hiberni i pare innych... wysokich leveli ale nasi i tak górą

KieloN|Veltis 25-09-2004 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz
:( w sumie to nie wiem czy mamy szanse w końcy jest tam największy level na hiberni i pare innych... wysokich leveli ale nasi i tak górą

Zobaczymy jak bedzie^^

PiXik 25-09-2004 11:55

nono już coś wiem o wojnie można prosić o ssy tylko nie na interi proszę:)
Aha i jak to się zaczęło itp może niektórzy z was mnie pamiętają jako pawelekthedruid albo piksik;)

Huzssaress 25-09-2004 12:17

Z tej strony Styla Sorcer.Hmmm slyszalem o tej wojnie z 2 tyg. temu jak se redrumy zebraly pod depot w carlin i szpanowali ostro.Nie wiem jakbym mogl wam pomoc,jedyne co mam na swoim starym charze to 1 bp hmm,jesli ktos chce to powiedzcie i dajcie nick.
P.S Kiedys bylem providerem Arcanda,ale joix poszedl na Aurea.
P.S 2 A Przemlu to zarozumialec ;)
P.S 3 Dawajcie tu wszystko co macie na temat wojny.

wazz 25-09-2004 12:33

@up
przemlu to zarozumialec? ciekawe czy ty bys wytrzymal jakby pisalo do ciebie 10 low lvli na raz... ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04.