![]() |
Troche żarcia
Ostatnio zacząłem robić ihy i zorientowałem się że trzeba mieć dużo many, a co za tym idzie jedzenia. Gdzie niedaleko carlin można znaleźć dużo potworków co dają jedzenie? Narazie spotkałem tylko jasnikie z niedźwiadkiem i ok 5 króliczków w lesie przy carlin. Coś jeszcze jest w pobliżu?
|
ja bym po prostu skolowal wedke i robaki i lowil rybki jak i tak masz zamiar stac i klepac runy
|
idziesz n np Folde zabijasz tam Roty zbiersz duzo robakow i idziesz niedalego Carlin w jakies spokojne miejsce lowic ryby :) przy okazji zabic jakies Deery, Wolfy, beery itp
|
@up
A nie lepiej na ghost land? W ghoulach pełno robali leci, posiedzisz tam chwilke , ze 100~ robali uzbierasz i siedzisz, a raczej robisz runki :p |
No tak ale: Na foldzie normalnie expiłem, wiem że tam daleko i rotów mało. W ghostland na Celeście mamy taki problem że high levele bez przerwy loorują ds'y, więc tam gdzie były ghoule i skorpy jest 5 ds'ów. No cóż chyba połowie rybki ale i z tym mam nieprzyjemne doświadczenia. Pięćdziesiąt razy z rzędu nic nie złowiłem :D.
|
na vedze kilka wilkow i miskow lata tam mozesz poszukac
|
Skoro pytasz o carlin hmm idz na zachod od bramy jeszcze kawalek i w dol masz sporo wilkow.
|
własnie na foldze jest vega ta gdze domek mikolaja jest pelno polar bearuw jest a znich pełno ha wypada a ham jest dobre
|
najlepiej Wedke i lowisz...
w lewo od carlin respi sie pare owiec mis wilki i zajace :P |
Cytuj:
|
Wedka
Wiesz co to jest fishing rod?? Jesli nie to ci powiem...
To jest najlepszy sposob na food!! |
ja zawsze kupuje 3 rody i ze 100 robaczkow, przypisuje je do hotkeyow(rody, nie robaczki) i szybko fishing mi skacze i mam pelno rybek
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |