![]() |
Zakładam rodzine!Io Family!:o}
Rodzina Io
Nicki będą się kończyć na io np Sav'io lub Chan'io.Rodzinę proponowałbym założyć na Isarze ponieważ grałem tak kiedyś i teraz powracam do gry ;). Jest to mało zaludniony server pvp.Pacca mieć nie trzeba a narazie rekrutuje(my) od 8 lvl.Mój nick to Sav'io pisać o dołączeniu w temacie. Pacca mieć nie trzeba choć mój dojdzie juz w poniedziałek. Wiem takich pomyslów było dużo ,ale mam nadzieję ,że ten wypali. |
O
D Ś W i E Ż A M Leon Gz!! |
No dobra. Dołączam się. Mój nick to Leonc'io. :]
|
Dalej rekrutujemy.Pisać
|
Żal.pl, żony tez z ogłoszenia bedziesz szukac? W ten sposob nazbierasz noobow ktorzy dolacza tylko po to zeby reszta ich bronila, a jak bedzie jakis przypał (wojna czy hunt) to od razu spieprzą z gildii
|
Cytuj:
Pozdrawiam. Cytuj:
|
Hehehe,pomysł naiebywały ale orginalny a to sie liczy-co do mnie nie chce mi się bić 8 lev na Rooku.:D Nawet fajna gildia będzie.
|
Ja bym mogl ;). Posiadam PACC.
Piszcie na pm jakbyście chcieli mnie przyjąć. |
Podanie
Szkoda, że mogą przystą pić tylko ci z takimi końcówkami imion..Otóż nie chce mi sie tworzyć nowej postaci od początka aby przystąpic do gildii..a może przyjeli byście mnie chociaż moje imie nie kończy sie na..eee..jak to było??;)
|
Cytuj:
Rekrutacja do rodzinki jest cały czas otwarta. Jeżeli chcecie dołączyć to wpisujcie się w tym temacie albo piszcie w grze do Leonc'io lub Sav'io. |
Tez chcialbym sie przylaczyc do rodziny nick Trion'io narazie 1 lvl bo srwer jest off jak bedzie on odrazu wbije 8 i bede gral drutem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |